manfromearth
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
eh sad cepidlacis
rekao sam skoro ;p
Kamo sreće da je to deo neophodne specifikacije :d za "košnicu"koliko ja znam (skoro) svaki honeycomb tablet ima IPS ekran, za kvalitet istog ne znam....
Ima li neka free aplikacija na itunes-u preko koje mogu da pustam avi fajlove na ipad-u a da pristojno radi posao? Ako to nadjem meni ne treba jailbreak. VLC ne postoji inace na itune-s vise.
Ne treba ti nikakav konverter, vec ti je receno, koristi AVplayerHD plejer i on ce pustati sve zivo i to sa titlovima, nije besplatan ali ima ga na installous, ja sam ga ipak kupio legalno jer vredi, a ta podesavanja imas u samom plejeru dok pusta film mozes da biras da li ces da uradis zoom, crop, strech... samo kliknes u desnom uglu gore i izaberes sta ti odgovara, evo kako to izgleda:Koja podesavanja u video converterima treba staviti da bi mi film bio bez crnih strafti (black bars)?
Probao sam u 1024x768 sto je rezolucija ekrana ali opet dobijem velike crne strafte
Koristim avs video converter, cini mi se da je najbrzi
Imao sam neku opciju za 230 eura wifi ipad1 16gb, pa sam zato pitao...
Za te pare se itekako isplati kec. Nije toliko bolja dvojka kao sto ljudi pricaju. Ako ti znace kamere i bolji procesor za gaming.
Neko kome te stvari nisu potrebne (kao meni) dvojka ne treba i zadovoljan sam kecom. Ali znatizeljno ocekujem sta novo trojka donosi sem duplo vece rezolucije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari