Blago tebi i tvojoj firmi.Jutros me dočekao na stolu u firmi. Pretekle im pare koje moraju da potroše do kraja godine, pa kupuju gluposti.
Pogledajte prilog 459308
Glupost je ako su dali 111,000 RSD a radio bi posao uređaj koji košta recimo trećinu toga.Iznenadićeš se ako očekuješ glupost. 😀
Koji to uređaj za trećinu cene može da parira M2 ?Glupost je ako su dali 111,000 RSD a radio bi posao uređaj koji košta recimo trećinu toga.
Ради одлично, мој због тога не иде кући више. 😀No dobro, nek proba klinac Roblox na iPadu.
Ako ti treba za kreativu, onda Pro. Ako zelis samo da nesto zapises ili podvuces, onda ti i USB-C radi posaoJel koristi neko Pencil Pro, da mi kaže kakvi su utisci?
Uzeo bih iPad Air M2, pa se razmišljam da li da uzmem Pro ili USB-C model.
"Radi posao", ne parira. M2 je ionako već overkill za 95% profesionalnih korisnika, a ako se tablet koristi za browsing i video streaming bukvalno svaki za trećinu cijene radi posao. Čak i jeftiniji.Koji to uređaj za trećinu cene može da parira M2 ?
Svako ima specifične potrebe, ja sam konkretno isključivo mislio na MegaSkota, čiji će da bude klincu za Roblox.Štošta može da ti radi posao pa si kupio bolje, jer si u mogucnosti, zar ne? Tačno znam o čemu pišeš, M1 Pro mi je treći iPad, a radio sam sve isto na najobičnijem - od intenzivnih radnji za njega Adobe recimo. Najviše mi je falio USB-C za eksterne diskove i dodatni monitor. Nije baš razlika u ceni bezveze.
Ne znam da li one kineske rade kako treba. Imam neku no name odvojenu od futrole i baš je bez veze. Možda nije loša od logitech-a:Razmisljam se o kupovini air m1 256gb
Je l imate preporuke za neku case + tastaturu koja radi zadovoljavajuce a ipak je malo budget friendly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari