Iako vidim da mi misteriozno nestaju postovi ....
Da ponovim, MAC OS X dobra stvar, svidja mi se, i kako se Apple ponasha u njega, Iphone, popravili su se(dodali su HW mogucnosti) i svidja mi se, IPad je OCHAJAN, a i ponashanje Apple-a u vezi njega. A stvari sa linka kovachm-a su totalno nepristrasane XD (riiighhhht)
kovachm, o da apple se ponasha arogantno, ali i Adobe (fakat je da vladaju tim delom trzishta kojim se bave).
Apple ce morati da ili da prihvati mnoge stvari sa windows platforme, ili da trpi posledice dok se ne sredi da neke stvari funkcionishu.
Apple je dosta manja kompanija, koja se lakshe pokrece, zahvaljujuci svojoj velichini, ali chim su pocheli da postaju veci, pocheli su da se ponashaju mnogo tromije, i bahatije(MS anyone?).
MS je ogromna kompanija, koja se ponasha kao slon koji ide lagano, i bash ga briga, shta sitnija bica(korisnici) rade. I poprilichno su bili bahati dok ih Mac OS-ovi, i Ubuntu linkus, nisu shutnuli u dupe, i malo ih probudili(zivela konkurencija).
Ipad je gotovo nerazlikujuci po mogucnostima od LCD foto rama, i ponashanje u vezi njega je dosad najgore koje sam video, od Apple-a. Bahati su, i arogantni.Ako se ostali presaberu, imaju OGROMNU prazninu i shansu da sa lakocom prevazidju IPad i da daju kao shto sam vec rekao "a run for it`s money" Apple-u.