Jedino sto mu fali, jeste podrska za flash storage, nista vise. A da ugradjuju SD card reader u njega, to je totalno nepotrebna komplikacija. A o kakvom audiju pricas WebWolf?
A SD card reader i audio?
verujem da si procitao dosta mojih postova oko toga koliko je Apple zasluzan za prihvatanje, onoga sto ti danas zoves: standardnim u PC svetu, USB porta!
Da je samo PrC proizvodjaca na USB bi se cekalo jos 5 godina!
Pitanje za one koji bi voleli da imaju iPad: za šta (što konkretnije) biste ga koristili?
Tačno, Apple je kada je bio u najvećoj krizi (krajem devedesetih, da čitao sam istorijat računarstva), je uvodio USB sa svojih bednih 1% korisnika kako da ne..... Vidim njihov FireWire je danas postao legacy device i na Apple računarima, a toliko je bio brži od USB-a....
Pitanje za one koji bi voleli da imaju iPad: za šta (što konkretnije) biste ga koristili?
Odakle ti ovaj info pobogu?!? Pa Apple je imao Firewire kao standard kad je na PC-u bio uveden USB.
iPad je veoma los ako ga poredite sa HP Slate-om, mislim porediti Win 7 i iPhone OS je sasvim besmisleno, za to se svi ovde moramo sloziti
Za konzumaciju sadržaja i za uživanje u user experience-uPitanje za one koji bi voleli da imaju iPad: za šta (što konkretnije) biste ga koristili?
+1iWrok (za office bezvezarije), video u putu, surf (neuporedivo lakse i elegantnije od bilo kakvog net/laptopa), eBook
+1Za hvatanje beleški i sva pisanja i crtkanja na predavanjima i vežbama na faxu. I naravno za malo zabave u pauzama
Слажем се у потпуностиiPad je veoma los ako ga poredite sa HP Slate-om, mislim porediti Win 7 i iPhone OS je sasvim besmisleno,
Јеси ли ти пробао да користиш Win7 и touchscreen интерфејс? Ја јесам на кратко, има изложен у BigBangu у тржном центру Ушће онај MSI што је био на тесту на benchu. Са оноликим екраном који има 20+ инча (мрзи ме сад да копам колико тачно) може бити мука користити Windows са touchscreenом, а камоли на екрану од 10 инча.hw u HP-u je barem za stepenicu do dve bolji od onog u iPad-u. Uskoro izbacuje Asus svoj tablet, najavljuje se i Dell tablet koji ce kao i HP-ov biti mnogo isplativiji i bolji od Apple-ovog, a sto je najbitnije imace istu / manju cenu i kod Amera, a pogotovu kod nas.
Може се и без конзола и без MP3 playera, па и без телевизије, ако се вековима могло без тога зашто се не би могло опет :-devil-:Kakva je uloga ovih tableta, jednostavno nikakva. Ali za neke firme moze biti koristan, ili na berzi, nekome kome je potrebna stalno informacija o kretanju akcija itd., znaci nekim ekstremno zauzetim ljudima kojima su potrebne najnovije informacije na svakom mestu. Ali njegova prvobitna upotreba je zabava.
Pozdrav!
Знам ја да може, али мислим да сам написао шта сам мислиоhttp://store.apple.com/us/product/MC531ZM/A
Evo mozesh da prebacish fotke direktno sa aparata ili preko SDa, a sistem podrzava chak i RAW formate shto sam mislio da nikakve shanse nema. Dalje ?![]()
На крају да се дотакнем и мана. Чини ми се да би ми, кад и ако га узмем, највише сметао недостатак интегрисаног USB прикључка.
Ja sam često koristio laptop baš za tu namenu. Što se tiče iPada (i bilo kog tableta!), ne deluje mi da bi to bilo baš tako jednostavno. Mislim, dok si zavaljen u krevetu, kako držati tablet da stoji lepo i da se ne pomera? Kad čitaš e-knjigu - da nije tablet malo pretežak za duže držanje? Kad se zavališ u fotelju i npr. gledaš YouTube - tablet moraš sve vreme da držiš, dok laptop/netbook može lakše da se smesti u krilo?Gledanje filmova sa devojkom u krevetu, ko sto neko rece.
Pa ne cini mi se nista tezi od neke deblje knjige. Koristio sam i ja lap za to ali smara i prevelik je(za moj ukus), moras da sedis relativno ravno, sa ovim legnes na bok npr i citas. Drugo ovaj pad setas po kuci ko novine - na sto dok rucas, pa se vratis u fotelju, pa u vc:dJa sam često koristio laptop baš za tu namenu. Što se tiče iPada (i bilo kog tableta!), ne deluje mi da bi to bilo baš tako jednostavno. Mislim, dok si zavaljen u krevetu, kako držati tablet da stoji lepo i da se ne pomera? Kad čitaš e-knjigu - da nije tablet malo pretežak za duže držanje? Kad se zavališ u fotelju i npr. gledaš YouTube - tablet moraš sve vreme da držiš, dok laptop/netbook može lakše da se smesti u krilo?
Pa ne cini mi se nista tezi od neke deblje knjige. Koristio sam i ja lap za to ali smara i prevelik je(za moj ukus), moras da sedis relativno ravno, sa ovim legnes na bok npr i citas. Drugo ovaj pad setas po kuci ko novine - na sto dok rucas, pa se vratis u fotelju, pa u vc:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari