Šta je novo?

iPad Mini

U procesu sam nabavke pa bih voleo da znam da li su se kod Retina WiFi/Cellular verzije ispoljile neke mane/bugovi (tipa, kratko trajanje baterije, preveliko zagrevanje, itd) zbog kojih bi trebalo da se izbegava ovaj uređaj?

ja posedujem ipad mini retina i ipad air oba su wifi nema zagrevanja itd baterija je da se ukakis... ali bukvalno 7 dana iliti oko 14h usage, 40% backlight. Nista se ne zagreva, kupio sam smart case i ne brigam uredjaji rade vec skoro jednu godinu bez i jedne mane ;-)

Poslednja izmena:
Znam da je WiFi verzija odlična ali mene interesuje WiFi + Cellular model i da li kod njega postoji neka mana (osim cene :D) zbog koje bih prednost prilikom kupovine ipak trebalo da dam samo WiFi modelu. :)

imam minija retinu sa mrezom vec 6 meseci i za sad ne primetih ni jednu manu.Odusevljen sam.

Imao sam pre toga ipad 2 i ta velicina mi nikako nije odgovarala sem da igram igrice u dvoje.

Nema mane cellular osim sto zbog osvezavanja signala malo krace traje batt recomo 2 - 3% ne brini retina kida:)

Bez brige sjenati nista ne mozes samo moras shift restore pre jb

Itunes i clear restore znaci fabricki ipad pre jb

Постоји ли могућност да се iPad mini повеже са екстерним хард диском? Читам свашта на нету, па ми треба информација из прве руке.
Шефици је рођендан па су колегинице запеле да јој купимо ово, шефица не може да живи без екстерног диска...

zdravo, posto sam NOOB SAIBOT sto se apple tice imam jedno pitanje komuni. naime nabavio sam ipad mini 16gb cellular sa ios 8.1.3... da li je ikako moguce instalirati ipa fajlove bez itunes i skinute sa piratskih sajtova.... i kako?
pozz

da si ga prekjuce kupio mogao bi, ovako ne , zaboravi lecene app do sledeceg JB-a...

Glupost, naravno da moze.
Kupi se certificate + provisioning profile za par dolara i udri...

? kako , neki tutorial !!!

Nazad
Vrh Dno