Šta je novo?

iPad Mini

Ako ce ga koristiti za gledanje samo crtaca ok, ali ako ce ga koristiti tipa za igrice pa se slucajno namestiti u sredinu to bas i nije najpametnije u voznji. Izvinjavam se na off-u...

Samo crtaći, još su mali za igrice, a onda će mi trebati 2 pa me nosač neće ni zanimati ;-)

Devojka koristi moj iPad mini vec duze vreme, ali poceli su da se desavaju problemi (star oko 6 meseci) - nasumicno izadje iz aplikacija - pogotovo iz 2 igrice, ali desava se i iz obicnih aplikacija. Probali smo hard reset, probali smo restore i setup kao new device - ista stvar se desava (doduse malo redje). Da ga nosim na reklamaciju ili je neki resiv problem?

Nope... Probala devojka nije pomoglo. Poslednji, ali desavalo se i na 7.1.2. Moracu da ga nosim nazad u iStyle da reklamiram.

ako crashuje app cudno je... Jel JB-ovan (ako si ga JB nakon Restore-a), da ga JB ne kolje? Sve mi deluje kao Softwerski kvar, mada moguce da je i RAM bleblnula, mada ne verujem cim radi.

Moze jedna pomoc od ljudi koji koriste uredjaj duze:)? Ima li potrebe za folijom za ekran. Imam spigen armor case za minija ali ne znam da li treba i stavljati foliju just in case :)

Ja sam uvek stavljao i na tablet i na mobilni. Nije ti na odmet svakako.

folije uvek prvo stavljam na uredjaje,a onda ih tek koristim

Ja na minija nisam stavio i nema ni jednu igrebotinu, ali je u futroli kad se ne koristi. Za telefon razumem da ti moze nekad tipa ispasti iz ruke, za ipad ne bas. Isto tako neces ga nositi u dzepu sa kljucevima i slicno.

Ja na minija nisam stavio i nema ni jednu igrebotinu, ali je u futroli kad se ne koristi. Za telefon razumem da ti moze nekad tipa ispasti iz ruke, za ipad ne bas. Isto tako neces ga nositi u dzepu sa kljucevima i slicno.
Na stolovima u kafićima (a i na Adi ovih dana) ima puno mikro prašine, lako se ogrebe ;)

Koristim iPad Mini vec godinu dana bez folije. Nema gde ga nisam nosio i nema nijednu ogrebotinu osim jedne na 'ledjima'. XD

ako crashuje app cudno je... Jel JB-ovan (ako si ga JB nakon Restore-a), da ga JB ne kolje? Sve mi deluje kao Softwerski kvar, mada moguce da je i RAM bleblnula, mada ne verujem cim radi.
Nije nikad JB, i pardon u Gigatronu je uzet... Rekli su mi da ga vratim u full opremi i da ce ga pogledati 15 dana. Mene brine sto ce ga pogledati na 5 min i reci ok je i vratiti, a sta onda? Kako da zovnem inspekciju kada se to nekad nece desiti po dan dva a nekad ce svako par minuta da se desava?

nosi ga u istyle ili ilike ;-) reci koji problem imas i trazi nov ;-)

naravno ako je u garantnom roku :-D

Kako ga mogu u nekom od ta 2 zameniti ako je uzet u Gigatronu? Mislim razumem worldwide da bi trebao imati 1 godinu, ali da li ce da uvaze ili ce me prvo poslati u Gigatron?

Nece videti gigatron, kontaktora se apple ako se kvar ne moze otkloniti, a uglavnom samo lock i home samo popravljaju ostalo samo menjaju . Projatelj je menjao ipad takodje kupljen u us u istyle

Da li neko ima preporuku gde u Nemačkoj (Frankfurt) kupiti iPad mini? Mislim na neku od prodavnica Media Markt. U Švedskoj je neka akcija za mini 2100 sek je 16gb wifi, a pošto ću uskoro za Nemačku hteo bih da proverim da li postoji neka slična ponuda.

Gledao sam cene na netu, malo su skupi. U maju sam u Švedskoj isti ovaj mini platio 230e, a u saturnu je 260e, (beli 270e), mediamarkt isto ili još jače cene, Apple Store 290e, nisu normalni!

Pa kod nas je jeftiniji (na crno naravno, ali svejedno ti vredi garancija).

Poenta mog posta je bila zasto bi kupio napolju skuplje i jos zezao se sa carinom, kad mozes ovde jeftinije...

Kako znas izvor onoga sto ti prodaju (nov vs refurbished)?

Koliko sam upoznat mozes proveriti preko serial number?

Elem, jupujem isključivo u prodavnici i u nekoj normalnoj zemlji.

Dobro onda plati vise i to je to. Svako ima svoj izbor...

Na žalost ništa od tog. Idem službeno u Nemačku na 3 dana. Probaću da vratim PDV. Ako neko ima iskustva sa Nemačkom molim uputstva na PM. Hvala u napred.

Vrh Dno