Šta je novo?

iPad 3

Čak ni posle par meseci traženja nisam uspeo kod nas da nađem case (ne cover) za iPad 3 koji mi deluje dovoljno dobro a da uz to mogu da nađem nekakav normalan review za njega da vidim da li je vredan kupovine.

Najpribližnije što sam uspeo da nađem je ovaj http://store.griffintechnology.com/ipad/ipad-3/sport-folio-for-ipad-2-ipad-3 u jednoj domaćoj prodavnici.

Međutim, apsolutno nigde na netu ne mogu da nađem jedan jedini review ove zaštite a na slici mi "lastiši" koji pridržavaju iPad deluju kao nešto što bi moglo veoma brzo da se pohaba.

Znači, treba mi case za iPad 3 sa kojim ću moći potpuno da zaštitim uređaj i gde mi i nije najbitnije da mogu da ga koristim dok je spakovan već samo da je dobro zaštićen.

Ima li neko bilo kakav konkretan predlog? Stvarno mi je već muka da se vrtim u krug a ništa pametno nisam našao.

sto se tice prepaid-a ne znam kako je isplativo kad 1gb kosta 900din a na postu 2gb 790din
790 din. se ne isplati zato što je u pitanju postpaid paket koji ne zahteva ugovornu obavezu ali mora da se plaća svakog meseca. Druga stvar je što za taj paket od 790 din. stoji da se dobija 2GB saobraćaja što je delimično tačno jer 1GB od tih 2GB može da se koristi samo u periodu od 0 do 6h uveče što meni opet ne odgovara.

Ovako sam bez obaveza da mesečno plaćam net na tabletu ali kad mi zatreba mogu da uplatim jedan dan, nedelju ili mesec.

Ne jer štiti uređaj samo sa prednje strane a meni treba nešto što će kompletno zaštiti ceo iPad prilikom transporta.

Ne jer štiti uređaj samo sa prednje strane a meni treba nešto što će kompletno zaštiti ceo iPad prilikom transporta.

Kako samo sa prednje kada je ovo case a ne cover? Skroz je ok, konkretno sam uzeo plavi.

Kako samo sa prednje kada je ovo case a ne cover? Skroz je ok, konkretno sam uzeo plavi.

Izvini prešaltao sam zato što sam X puta do sada gledao cover varijantu a ne case. Ovaj case prvi put vidim iako sam preturio nemački Apple sajt. Možda ga nemaju u ponudi.

Elem par pitanja kad ga već imaš.

1) Da li magnetizacija sa prednje strane radi dovoljno dobro da cover lepo nalegne na ekran da ga kompletno zaštiti?

2) Sudeći po slici taj cover je napravljen sa namerom da iPad stalno stoji u njuemu čak i kad se koristi. Da li se uređaj dodatno greje zbog te zaštite sa zadnje strane jer meni ima običaj i ovako da se poprilično ugreje?

EDIT: Sad sam ih našao čak i na DE sajtu. Strašno. Sve vreme sam mislio da u stvari gledam u cover koji me ne interesuje.

Poslednja izmena:
!. Yup,lepo drzi magnet,ekran je skroz pokriven
2. da se greje greje se, da je nesto vise zbog samog covera? mislim da ne. Manje vise isto
Imas par testova na youtubu pa mozes i da vidis kako izgleda

!. Yup,lepo drzi magnet,ekran je skroz pokriven
2. da se greje greje se, da je nesto vise zbog samog covera? mislim da ne. Manje vise isto
Imas par testova na youtubu pa mozes i da vidis kako izgleda
Ekstra. Naručujem ga odmah direktno iz DE shopa. Ovi naši domaći dajguzi prodaju sve neke Fu-Man-Ču *******cije po dva-tri puta većoj ceni od stranaca.

Zahvaljujem puno!

iPad sa Apple case-om sam dobio oko mesec dana po launchu, jedino sto sam primetio je da se uredjaj neznatno vise greje kada je u case-u, znaci nista preterano, takodje case ima ulogu relativno dobrog izolatora, tako da topliji delovi nisu nesto preterano topli, najvecu toplotu osecam na ekranu.

Takodje uredjaj je po meni mnogo lakse drzati nego kada je bez case-a, iPad 3 lepo staje u njega i ne mrda nigde, takodje postoji jako lep otvor za zvucnik koji daje kristalno jasan zvuk koji je slobodno cu reci istog kvaliteta kao bez case-a. Jedino sto malo losije su glasovne komande.

Sve u svemu mislim da je Apple case jedna od najboljih zastita za iPad na trzistu.

Ma da neću da se igram za 50€. Naručio već tamno sivu varijantu - stiže za nedelju-dve dana.

sto se tice prepaid-a ne znam kako je isplativo kad 1gb kosta 900din a na postu 2gb 790din

a ne odgovara ti iPad Smart Case
http://store.apple.com/us/product/MD454LL/A

Smart Case je bruka za Apple koliko je loše projektovan. Par milimetara je veći, pa ne pasuje 100% kako treba, stalno imaš utisak da će da se "svuče", plus što je bezobrazno skup. Nemojte ga kupovati. Mnogo bolje rešenje je Appleov Smart Cover, a za leđa neka zaštita od drugog proizvođača, po ukusu.

Yep, meni je decko u apple store u svici rekao da je bolje resenje uzeti samo front cover i posebnu zastitu za ledjai poslusao sam ga. Nikad nisam bi siguran dal me je zeznuo al ispade da nije:)

a ti ga balsa pretera, nije uopste tako los. Uopste nemam utisak da ce da se ''svuce'' ili bilo sta slicno. E sad cena kao i sve sa apple logom,previse ali sta sad.

Šta da radim, ja dadoh svoje viđenje. Appleova case za prvi iPad je bio sjajan, odlično je pasovao i odlično ležao u rukama. Ovaj novi Smart Case je, međutim, baš loš. I još je to tako na novom iPadu, mogu misliti kako loše pasuje na iPad 2, koji je još malo tanji.

Ah, da, i nemaš za šta pošteno da ga uhvatiš da bi ga otvorio, skoro da mora noktima. ;)

Jel probao neko da koristi iPad za telefoniranje? Našao sam info na netu da u Cydia repozitorijumu postoji aplikacija koja može da natera iPad da se ponaša kao telefon. Međutim, mene interesuje kako to stvarno u praksi radi.

Kako nema ja sam kupio par aplikacija preko cydie

Ne znam jel pravo mesto za moje pitanje, al gde ste kupili vas iPad 3 ? Jer npr, neko se zali na wifi, a nekome radi odlicno... , itd, mozda je to od uredjaja do uredjaja... Sta mislite o nasim prodavnicama kao sto je winwin computers, pc practic, itd ?

Nema to veze gde si kupio sa time kako radi wifi, kupi tamo gde je najpovoljnije i gde imas garanciju......

OK. A generalno, jel se moze uglavnom povezati na wifi negde u gradu...?

Naravno da moze, ako jenotkljucan mozes i koristiti, ako je zakljucan treba ti sifra.

Vrh Dno