E,i to me interesuje,sta je to sto je ograniceno i jel mozda nesto ne radi kod nas?
Znam sta je sta,ali mislio sam na ukidanje flesa na stranicama i da sve bude u html5Koliko su neki buli primljeni,ubedjuju me kako ce fles biti izbacen... Znao sam da to nece tek tako biti,a apple se glupira sto je to izbacio
To mu je sveukupno najveca mana. Jedino im je opravdanje da nemaju dovoljno jak hardver za glatku reprodukciju fles sadrzaja,pa hoce da izbegnu seckanje i lagovanje
![]()
Ja ne vidim svrhu JB-a sem za neplacanje aplikacija.![]()
naravno, neplaćanje aplikacija... imam i dosta kupljenih aplikacija, ali JB daje slobodu da svakodnevno isprobavaš nove, eksperimentišeš...Ja ne vidim svrhu JB-a sem za neplacanje aplikacija.svim tim "hackovima" ne vidim svrhu..
U većini slučajeva nećeš osetiti njegov nedostatak. Youtube radi iz browsera, većina embedovanih klipova na sajtovima, svi zapadni sajtovi su uglavnom optimizovani za ipad. Naravno, ima i onih koji nisu, npr video kategorija na B92.Znam sta je sta,ali mislio sam na ukidanje flesa na stranicama i da sve bude u html5Koliko su neki buli primljeni,ubedjuju me kako ce fles biti izbacen... Znao sam da to nece tek tako biti,a apple se glupira sto je to izbacio
To mu je sveukupno najveca mana. Jedino im je opravdanje da nemaju dovoljno jak hardver za glatku reprodukciju fles sadrzaja,pa hoce da izbegnu seckanje i lagovanje
![]()
imaju neke svoje varijante, postoje razlike u cenama iOS uređaja u EU + što urade povraćaj poreza iz te zemlje, a ne prijave ipad kod nas na graniSad videh da neki na oglasima prodaju ipad 3 za 440 evra,potpuno nov. To znaci da ga oni negde nabavljaju za 350-400 evraZna li neko gde ga tako jeftino nalaze ?
Sta da ti kazem kada ga je moj kolega svake goddine menja ipad besplatno a stari prodaSad videh da neki na oglasima prodaju ipad 3 za 440 evra,potpuno nov. To znaci da ga oni negde nabavljaju za 350-400 evraZna li neko gde ga tako jeftino nalaze ?
Нисам знао за овај видео плејер јер не може да се нађе за US регион јер сам тај изабрао што значи да сада морам да прелазим на други apple store? Заборављаш сада још једну ствар а то је да морам да скинем превод, а ја то не могу без jb.
naravno, neplaćanje aplikacija... imam i dosta kupljenih aplikacija, ali JB daje slobodu da svakodnevno isprobavaš nove, eksperimentišeš...pristup file sistemu, bilo preko pc-a (ifunbox) ili uređaja (ifile).
Ono što ja jako volim sa androida je onaj widget sa switchevima, to mi je jako bitno da imam na iOS, a za to mi treba JB:
instalacija raznih aplikacija sa Cydie (npr iblacklist za blokiranje neželjenih telefonskih poziva), fixeva, itd
Mislim da ovaj weather widget ne može na iPad3 zato što nema Apple Weather aplikaciju, nažalost.
Cene aplikacija su zaista pale, a najbolje stvari su opet besplatne (Flipboard recimo). Cela stvar sa cenama na AppStore-u ide jako ubrzano ka provaliji, tako da su mnogi developeri razocarani u prodaju. Ja sam kupio neke aplikacije cija je cena posle nekoliko dana pala za bar 50%, ali ok. Treba citati review-e pre kupovine i moze se proci jako jeftino a legalno
Ja inace od kad imam iPad3 jako slabo browsujem na desktopu (nevezano za posao). Uzivanje je uzeti Tablet, sesti u fotelju (ili izaci u dvoriste) i pobeci od stola. Primetio sam da sam zadnjih godina na desktopu zapostavio browsing, tj. koristio sam samo one sajtove koji su mi poznati i tako fakticki jako stagnirao. Covek u danasnje vreme gleda samo da uradi posao i da se skloni od racunara.
da, Iphone je u pitanjuVidim da je rez iPhone-a, ali opet da pitam.
Нисам знао за овај видео плејер јер не може да се нађе за US регион јер сам тај изабрао што значи да сада морам да прелазим на други apple store? Заборављаш сада још једну ствар а то је да морам да скинем превод, а ја то не могу без jb. Можда си у праву да је андроид копирао али на пример и ја као и огроман број људи користи gmail,gtalk или greader и ниједна од тих апликација не ради како треба на ipad-у или не подржавају вишеструке налоге или им не ради push. У сваком случају нећу ово даље да ширим односно да скрећем са теме само ћу рећи да је ipad за друге државе односно за оне које имају apple store и могућност куповине са интернета јер сва ова гимнастика око тражења програма и подешавања се не исплати, бар мени. Идаље сматрам да је квалитет израде одличан.
potpisujemDok nisam kupio ipad 3 chisto iz radoznalosti (da vidim shta moze tablet, shto ne moze telefon :d), nisam imao predstavu za shta bih ga koristio. Ispostavilo se da tablet, a pogotovo JB Ipad 3 sa torrent klijentom, installous-om i baterijom koja traje zaista veoma dugo (24 sata muchenja sa ukljuchenim wifi i ostane 10%), predstavlja the next big thing shto se tiche slobode korishcenja interneta, zabave i multimedija iskustva.
Neverovatno koliko brzo i lagano se usvaja tablet celom porodicom - trenutno razmishljam da uzmem sebi josh jedan, poshto mi je zao da ga uzimam deci koja se igraju na njemu.
Ipad nije za ozbiljno bavljenje grafichkim poslom, nije za programiranje i nije za neki komplikovan rad. Ali za e-mail, surfovanje, igranje, gledanje videa, chitanje je zaista vrhunska stvar. Kada se uradi JB, dobija se josh jedan nivo nezavisnosti zato shto se programi mogu direktno skidati na njega preko torrenta i instalirati preko iFiles i Installous-a. Najbolje programe sam kupio - pri update-u programa koji nije kupljen, app store vas informishe da program mora da se kupi i ako ste saglasni, kupicete licenziju (ako ne ostace vam stara, "narodna" verzija).
postoji mogućnost da će uporedo sa objavom iPada Mini i novi iPad (3) doživeti izvesne promene, već danima se pojavljuju takve priče...
4G verzija će izgleda dobiti worldwide podršku, navodno bi trebao da dobije lightning adapter, a prema nekim najavama iPad 3 će možda dobiti i novi A6 procesor. To bi onda verovatno povuklo i manju bateriju, tanji profil...
http://www.imore.com/ipad-mini-may-be-wifi-only
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari