A kako funkcionise multitasking. Je l' moze da radi youtube app u pozadini dok ja nesto citam/surfujem?
Naravno da ne moze.
Prvo ne dovodim nikog u zabludu, fino sam objasnio sta na iP4 ne radi i to je to. Drugo,YT audio je nesto drugo od YT video i nisam siguran kako ce mu funkcionisati taj vid mtask-a kad bude zavrsila numera na yt-u.
iako ovde piše da će Samsung verovatno proizvoditi ekran, mislim da je ideja da Sharp (koji je i dizajnirao display na novom ipadu) bude proizvođač, već duže vreme se rade pripreme u vezi toga, a Foxconn je kupio 10% Sharpa
izgleda da je neko sa cult of mac čitao ovu vašu diskusijuNaravno da ne moze.
Postoji li neka situacija u kojoj ce zaseckati ili izgubiti odzivnost? Mislim na normalan rad,internet,muzika i tako to![]()
Moze neki primer?![]()
Jel imaš JB ili ne? Jer meni na iPad1 bez JB se nikada slično nije desilo a na iPad2 sa JB i te kako stvari koje si opisao s vremena na vreme. I sam Installous neće da se zatvori po desetak sekundi kada kliknem na Home dugme da izađem.Jednom je zakovao skroz na internet stranici bez ikakvog razloga, tada sam mislio da ce hard reset da lupi pola podataka pa sam ostavio da se ipad isprazni (20%). Posle sam imao zaglavljivanja u okviru app-a (opet safari) na nekoj jacoj stranici i par sporadicnih trenutaka sa nekim levim app-ovima da se ponekad izgubi ili ostane bez rama pa mi uradi force quit i ne zapamti stanje (engadget app).
Jel imaš JB ili ne? Jer meni na iPad1 bez JB se nikada slično nije desilo a na iPad2 sa JB i te kako stvari koje si opisao s vremena na vreme. I sam Installous neće da se zatvori po desetak sekundi kada kliknem na Home dugme da izađem.
klot iOS je super i nece nikad zakovati, ali je OS ogranicen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari