Šta je novo?

iPad 3

Imam model sa launcha i nikad nisam imao problema sa grejanjem. Skoro sam ga cepao 6h u avionu bez prestanka i jeste bio malko topliji al nije bio neki problem. Doduse imam smart cover koji ide preko ledja kad je otvoren tako da nisam probao da ga drzim direktno za metal.
Ipad ima podosta mana al grejanje meni nije jedna od njih.

Kupljen pre mesec dana u USA (ako ima ikakve veze) takodje nikakvih problema sa grejanjem, kad klinac uhvati sat vremena neku igru zagreje se,ali bude samo onako mlak

Kad razmislim, niko iz mog okruzenja ni nema drugi tablet sem ipad3 i niko se nije zalio na grejanje. Mada da sad trebam da kupim tablet sacekao bih da vidim msov i amazonov model.

meni je imao tih problema sa grejanjem samo par dana nakon kupovine (pre dva meseca). Sada je sve ok, greje se samo u tramvaju dok sunce prži u njega :D

Grejanje dosta zavisi od spoljasnje temperature.

Takodje nemam problema sa grejanjem. Mislim greje se normalno kada se cepaju igre, nikakvih govora o pregrevanju ili neprijatnom zagrevanju...

Meni je jednom na lezaljci, direktno na suncu, izbacio poruku da se pregrejao i da mora da se o'ladi, a bio je ugasen i samo je strimovao muziku. Da je spoljasnja temperatura kljucni faktor, postalo mi je jasno kada mi je sestra rekla da se njoj u Norveskoj gde je bila za 20 stepeni niza temperatura, njen ipad 3 skoro uopste ne greje.

Sveukupno, znacajno se vise greje nego Ipad 1. Za dvojku vec ne znam. Ali videcete kako ce se problemi sa grejanjem smanjiti kako nam dolaze hladniji dani.

Koliko sam ja provalio za youtube, pustis ga pa izadjes na home dugme, zakljucas ekran, dupli klik na home dugme da ti ponudi kontrole za media play dok je zakljucan, onda pustis ponovo na play, otkljucas ga i koristis dalje sve dok ti youtube radi u pozadini ;(

Prvo ne dovodim nikog u zabludu, fino sam objasnio sta na iP4 ne radi i to je to. Drugo,YT audio je nesto drugo od YT video i nisam siguran kako ce mu funkcionisati taj vid mtask-a kad bude zavrsila numera na yt-u.

Prvo ne dovodim nikog u zabludu, fino sam objasnio sta na iP4 ne radi i to je to. Drugo,YT audio je nesto drugo od YT video i nisam siguran kako ce mu funkcionisati taj vid mtask-a kad bude zavrsila numera na yt-u.

Pitanje je bilo da li moze da radi youtube app u pozadini dok se nesto drugo radi. Tvoj odgovor je "Naravno da ne moze" sto je apsolutno netacno. Jedino sto je tacno je da ne podrzava plejliste (ima sasvim dobrih aplikacija koje cak i to podrzavaju) ali se zvuk iz klipova cuje ma sta drugo na iPad-u radio a nakon sto klip zavrsi neophodno je opet uci i app da bi se pokrenuo neki drugi klip (sto je i logicno i ne predstavlja prevelik problem u krajnjem slucaju ima alternativnih app-ova u kojima mozes i sam svoje plejliste da pravis i da ti zvuk ide u pozadini ma sta drugo radio) .

iako ovde piše da će Samsung verovatno proizvoditi ekran, mislim da je ideja da Sharp (koji je i dizajnirao display na novom ipadu) bude proizvođač, već duže vreme se rade pripreme u vezi toga, a Foxconn je kupio 10% Sharpa
Trebalo bi da novi ekran donese izvesna poboljšanja, manju potrošnju (što će im možda omogućiti da smanje bateriju?), novi ipad bi trebao da bude nešto tanji i malo laganiji, manje će se zagrevati, itd.

Potpuno je sizofreno da Apple kupuje delove i dalje od Samsunga. Milijarda dolara ce Samsung da "zaboli" kao mene 100e...

Postoji li neka situacija u kojoj ce zaseckati ili izgubiti odzivnost? Mislim na normalan rad,internet,muzika i tako to ;)

Moze neki primer? :)

Jednom je zakovao skroz na internet stranici bez ikakvog razloga, tada sam mislio da ce hard reset da lupi pola podataka pa sam ostavio da se ipad isprazni (20%). Posle sam imao zaglavljivanja u okviru app-a (opet safari) na nekoj jacoj stranici i par sporadicnih trenutaka sa nekim levim app-ovima da se ponekad izgubi ili ostane bez rama pa mi uradi force quit i ne zapamti stanje (engadget app).

Jednom je zakovao skroz na internet stranici bez ikakvog razloga, tada sam mislio da ce hard reset da lupi pola podataka pa sam ostavio da se ipad isprazni (20%). Posle sam imao zaglavljivanja u okviru app-a (opet safari) na nekoj jacoj stranici i par sporadicnih trenutaka sa nekim levim app-ovima da se ponekad izgubi ili ostane bez rama pa mi uradi force quit i ne zapamti stanje (engadget app).
Jel imaš JB ili ne? Jer meni na iPad1 bez JB se nikada slično nije desilo a na iPad2 sa JB i te kako stvari koje si opisao s vremena na vreme. I sam Installous neće da se zatvori po desetak sekundi kada kliknem na Home dugme da izađem.

Jel imaš JB ili ne? Jer meni na iPad1 bez JB se nikada slično nije desilo a na iPad2 sa JB i te kako stvari koje si opisao s vremena na vreme. I sam Installous neće da se zatvori po desetak sekundi kada kliknem na Home dugme da izađem.

JB + sam mu lupio onaj Siri (pa posle uninstall) sto je zeznulo iOS jer mi je dictation nestao, klot iOS je super i nece nikad zakovati, ali je OS ogranicen. Sa installous nisam imao frke, moj je savet da se samo instaliraju addonovi koji su samo potrebni, mozda jednom instalirati testirati sve, dobiti neku ideju, odraditi restore i onda sve sto je potrebno instalirati. Ja Home dugme ni ne koristim , samo gestures :) mislim da bi barem na iPad-u Home dugme moglo biti izbaceno, ali opet ima par aplikacija gde gestures nisu gotivne (Fruit Ninja).

po mom iskustvu, Ipad 3 bez JB-a je stabilan do jaja... može eventualno da se zatvori neka aplikacija jednom u par sedmica, inače super radi...
već sam JB nosi par nekih sitnica, npr povremenu pojavu belih ikonica nakon što se instalira nešto iz Installousa, što se rešava bez problema respringom
najveći problem koji sam ja konkretno imao bio je "respring loop" (uređaj se neprestano respringovao), koji se pojavio iznenada nekoliko dana nakon što sam instalirao NC Settings, a rešio sam ga za 5 minuta hard resetom, brisanjem NC Settingsa i instaliranjem SB Settingsa. Na ajfonu mi NC Settings odlično radi

Ja nemam te bele ikonice na ipadu 3, ali zato imam na iphone-u.

Desava se da pukne aplikacija, ali moze da se zivi s tim s obzirom na benefit isprobavanja svega sto postoji za dz...

Nazad
Vrh Dno