Šta je novo?

iPad 2

nije iPad za te stvari.. nazalost.
U Settings/General/Network imas podesavanja za VPN, ali.. dzabe kada ne postoji browser za deljene foldere.

Snimaj sve u dropbox pa gledaj. ***.

Ne razumem kako ne moze ovo sa VNCom? iPad moze na sve zive nacine da strimuje svw zivo sa desktopa.

Sent from my non-generic phone using Tapatalk

Poslednja izmena:
VNC je ok za UI, ali ne i za filmove.

VNC je ok za UI, ali ne i za filmove.

A koji je problem? Znam bar 10 aplikacija sa kojima mozes da strimujes filmove, muziku i fotke sa kompa, evo ja sam bas ovih dana koristio StreamToMe na iPhoneu.

I nijednom ti nije palo na pamet da ne koristis VNC protokol pri svom tom strimingu nego neki modifikovani shoutcast?

@driver:
Zato sto zelimo da izbegnemo upotrebu 3rd party app vec zelimo da pristupimo sharovanom folderu u Windowsu i da direktno odatle povucemo video.
VNC protokol u sebi ne poseduje napredne kompresije slike i cesto moze da generise veliki saobracaj na mrezi ako se gledaju slike i filmovi. Pri tome ni zvuk ne prolazi.

Ako bi neko mogao da objasni kakve to veze ima sa cinjenicom da ja mogu da gledam sve filmove i slusam muziku sa mog desktopa ? I moze se podesiti i kvalitet, a moze i app to automatski da radi u zavisnosti od protoka.

Poslednja izmena:
pa u pravu si...nema veze...i to nikakve. procitaj jos jednom sta je covek trazio i ako imas ideju koji media player ima smb klijent u sebi pomozi coveku. ako neznas, dzaba nam objasnjavas kako to funkcionise kod tebe kuci. to tvoje ovde ne pije vodu. nema instalacije nicega na serverskoj strani. treba pristupiti file serveru i pustiti video sa mreznog diska

znaci dve opcije. ili smb na nivou sistema i pravljenje nekog mnt pointa u lokalno vidljivom file sistemu ili player koji ima smb klijent u sebi. trece nema

HBO Go za USA only za sada..

Na zvanicnom skype youtube nalogu se na kratko pojavio ovaj video koji je posle povucen.
Ako ce ovako izgledati skype za iPad bice lepo :

[YOUTUBE]B5G_CkPfDOU[/YOUTUBE]

@jopopo
Probaj sa buzz player. Pusta bez problema preko lokalne mreze, ima ugradjene interne kodeke tako pusta dosta formata (avi, mkv, i sl.). Kod mene lepo radi sa NAS-om preko SMB-a
Pozdrav

@jopopo
Probaj sa buzz player. Pusta bez problema preko lokalne mreze, ima ugradjene interne kodeke tako pusta dosta formata (avi, mkv, i sl.). Kod mene lepo radi sa NAS-om preko SMB-a
Pozdrav
Bravo!!! To je to... malo je bagovit, krešuje ali završava posao!
Hvala!

Oce li biti nesto od ovog JB?
Treba da narucim ovih dana neki tablet od oko 500 dolara a ako nema JB mislim da cu da narucim asus transformersa :)

'Oce u nedelju. Samo se ne zna koju.... Nadam se ovu :)

Koga zanimaju igrice, trenutno su sve igrce Electronic Arts-a na snizenju $0.99

Ima li neko hrabrosti da proba http://46.4.219.216/jailbreakme3/ ? :D
Potvrdjeno da radi na 4.3 FW-u. A na sajtu su svi exploiti do 4.3.3 :)

Edit : Probah ja, ali prostim klikom na PDF sa mojim FW-om, ne desava se nista, samo se zatvori safari ....

Edit2: Za one srecnike koji su ostali na 4.3 http://ipad2jailbreakpdf.weebly.com/ i kliknite na pdf link .... radi sve, ne instalirajte samo SSH

Poslednja izmena:
Probao sam 4.3.2 8h7 i ne sljaka. Samo crashuje safari. Ne radi ni taj tvoj odmah da ti kazem :) probao sam na drugom ipadu sa tim pdfom...
Sada su svi tweetovi i sajtovi poceli da nestaju :) nema ven000m tweetova o jbme vise kao ni njegovog backupa koji sam linkovao gore.

Evo upravo sam jbovao 4.3.0. :) Samo se skine taj pdf, cydija se instalira kao aplikacija sa appstore-a, medjutim po instalaciji nestani. Onda mora da se restartuje i ipad 2 je potom jailbreakovan. :)

Ne instaliraj ssh, svi kazu da pravi problem.
Svaka cast na 4.3.0 :) ja sam moj dobio sa 4.3.2 ... jel sljaka sve sto si probao sa cydie?

Za sada sam instalirao samo installous i ne verujem da cu ista drugo, posto mi ni ne treba. Skinuo sam pages preko installousa i sve je proslo bez problema.
Nisam dugo video intallous za ipad, posto sam prvi prodao jos u septembru prosle godine i stvarno su me iznenadili kako su ga lepo uradili. Uradjen je bolje od vecina slicnih aplikacija koje se mogu naci na appstore-u.

Switch jel ti radi brze cydia na ipad-u no na iphone-u ? Pitam zbog onih uninonfs fixeva koje je comex spominjao u svojim tweetovima.

Sto se prvih utisaka tice, cini mi se da radi brze. Verovatno sutra izlazi zvanican jailbreakme za ipad 2, i za vas sa 4.3.3.

Nazad
Vrh Dno