Šta je novo?

iPad 2

Ma kreirao sam ja nalog, to nije problem... No, ma nema veze, moze i fetch umesto pusha za taj pop3 acc.

Vecina olovki ima tup vrh. Trazi na youtubu "stylus pens for ipad"

ima nekih zanimljivih i krecu se oko 20$... Ostrih nema, al naici ces na nesto sto ce da te zainteresuje

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

malopre su mi shippovali order sa 3 stajlusa razlicitih debljina za crtanje sa dealextreme-a pa mogu napisati utiske. prejeftini su zaista, sve nesto po par $.

e ljudi, ja sam skoro video negde vest da je najavljena kapacitativna četkica... ja da znam da nacrtam nešto bolje i lepše od čiča gliše i kaktusa, ja bi ubio za to...

Opera Mini lands on the iPad in version 6.0

[YOUTUBE]CD0IwRSpMSs[/YOUTUBE]

Instalirao i izbrisao. Mnogo, ali mnogo sporija od safari-a

Danas mi je rođak pazario ipad2 u Londonu, stiže mi sl.nedelje.
E sad, uzeo je i popunio global blue tax free refund obrazac, fiskalni će overiti na aerodromu (nije Hitrou, te ne može tamo naplatiti).
Da li je bolje da poenese ovde fiskalni i obrazac, i da probam sa Reiffasenom, ili da idem na onu foru da se fiskalni sa obrascem i podacima iz pasoša i brojem deviznog računa ostave u posebnoj kutiji na šalteru refunda na aerodromu, pa da se čeka da ti oni uplate?

I još jedna stvar, uzeo sam u Saturnu haminu olovčicu, koju sam prethodno isprobao na izloženoj "dvojci", od dva modela, ova je radila kao sat, tanka je, iako ima poluloptast vrh, sasvim je udobna za korišćenje...koštala je 12eur

Poslednja izmena:
Covek rastura koliko dobro svira gitaru u GarageBand na iPad: 
[youtube]E_KYUF6pxR8[/youtube]

Link

Gde kupiti neki dobar stajlus kod nas? Ako moze sa tankim vrhom, ne bih bas da je debljine pola prsta :)

Poslednja izmena:
Danas mi je rođak pazario ipad2 u Londonu, stiže mi sl.nedelje.
E sad, uzeo je i popunio global blue tax free refund obrazac, fiskalni će overiti na aerodromu (nije Hitrou, te ne može tamo naplatiti).
Da li je bolje da poenese ovde fiskalni i obrazac, i da probam sa Reiffasenom, ili da idem na onu foru da se fiskalni sa obrascem i podacima iz pasoša i brojem deviznog računa ostave u posebnoj kutiji na šalteru refunda na aerodromu, pa da se čeka da ti oni uplate?

Ako hoćeš dinarsku protivvrednost što pre, po srednjem kursu na dan unovčenja, uradi preko RfB.
Ako hoćeš devize na deviznom za par nedelja ubaci na aerodromu (ali pitaj banku za SWIFT i IBAN).

uh, koliko para toliko i muzike u punom smislu. stajlusi sa dealextreme su potpuno neupotrebljivi. imaju gumeni vrh koji jedva moze da klizi po ekranu, kao kad bi krenuli gumicom za brisanje grafitne olovke da crtate.
jako slab odziv, treba silovito pritiskati da bi reagovalo, pa jos pritom ostavlja i grozne tragove na staklu.
onaj tanki sto sam dobio uopste ne reaguje, sem ako se ne pritisne debelom stranom, i to opet jako.
evo uslikao sam ih i lete u trashcan :/

napisi i ti utiske haminog stylusa, pa da porucim ili taj, ili mozda boxwave, rivjuevi na netu su ok?

Prilozi

• IMG_5481.jpg
    IMG_5481.jpg
    204.8 KB · Pregleda: 63
  • IMG_5490.jpg
    IMG_5490.jpg
    187.6 KB · Pregleda: 48
https://twitter.com/#!/comex/status/75000015008964608

comex: OH FFS [for fucks sake] NOT ALREADY http://db.tt/h0ph3Xd

Pored razbijenog screena - Cydia :)

Jel to zvanično ?

uh, koliko para toliko i muzike u punom smislu. stajlusi sa dealextreme su potpuno neupotrebljivi. imaju gumeni vrh koji jedva moze da klizi po ekranu, kao kad bi krenuli gumicom za brisanje grafitne olovke da crtate.
jako slab odziv, treba silovito pritiskati da bi reagovalo, pa jos pritom ostavlja i grozne tragove na staklu.
onaj tanki sto sam dobio uopste ne reaguje, sem ako se ne pritisne debelom stranom, i to opet jako.
evo uslikao sam ih i lete u trashcan :/

napisi i ti utiske haminog stylusa, pa da porucim ili taj, ili mozda boxwave, rivjuevi na netu su ok?

Ipad će biti kod mene u četvrtak, nadam se, pa pišem utiske, a do tada evo fotke stajlusa...

Prilozi

• Photo0136.jpg
    Photo0136.jpg
    620.5 KB · Pregleda: 81
  • Photo0137.jpg
    Photo0137.jpg
    702.5 KB · Pregleda: 82
Ja sam se odlucio i pazario sad jako polovno ipad 1 i cekacu ipad 3. Ni trenutka nisam zazalio.

uffff meni bi mnogo nedostajala kamera na ipadu 1, zato ne bih uzeo, jer baš dosta koristim skype.... biće nekad dvojka 200e :D

Ja sam ga kupio online u Svajcarskoj (20 Maj), ali jos mi nije stigao. Na sajtu pise da se ceka jedna do dve nedelje ali kada ga kupis kazu da se racunaju samo radni dani...
Sada ne znam da li ce 14 juna da stigne ili tek onda ga salju i odakle ga salju?

Evo sta kazu:

Voraussichtlicher Versand: 03 Jun, 2011
Voraussichtliches Lieferdatum: 14 Jun, 2011

Da li ga je jos neko porucio online?

Poslednja izmena:
^ Po ovome što si napisao 3. je procenjeno vreme slanja a 14. je procenjeno vreme isporuke

Valjda ce se pridrzavati termina, bilo bi dobro da stigne i ranije :)
Mada imajuci u vidu da je eksplodirala sada skoro i jedna iPad fabrika, moguce je svasta.

Meni danas stigao, ipad2, osnovni model 16GB, kupljen u Apple store u Londonu. Prvi utisci vise nego povoljni, a valjda ni taj JB neće još dugo...

P.S. e, moj Priest, kada dva androidaša kupe "dvojku" pre tebe, treba da se pokriješ ušima...ili bar da pazariš jedan xoom ili tab :d

Poslednja izmena:
Sprava je vrhunska, nema veze da li si android fanbo1 ili bilo sta drugo :)
Ali svima bih opet preporucio da uzmu 3g verziju, jednostavno znaci taj 3g majku mu :) A jos onaj cydia hack phoneitpad, koji pretvara pad u telefon sa sms i call funkcijama ...

Slazem se, tako i ja radim :)
Ali nemaju svi telefoni tu opciju ....

Vrh Dno