Vecina olovki ima tup vrh. Trazi na youtubu "stylus pens for ipad"
ima nekih zanimljivih i krecu se oko 20$... Ostrih nema, al naici ces na nesto sto ce da te zainteresuje
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
malopre su mi shippovali order sa 3 stajlusa razlicitih debljina za crtanje sa dealextreme-a pa mogu napisati utiske. prejeftini su zaista, sve nesto po par $.
Danas mi je rođak pazario ipad2 u Londonu, stiže mi sl.nedelje.
E sad, uzeo je i popunio global blue tax free refund obrazac, fiskalni će overiti na aerodromu (nije Hitrou, te ne može tamo naplatiti).
Da li je bolje da poenese ovde fiskalni i obrazac, i da probam sa Reiffasenom, ili da idem na onu foru da se fiskalni sa obrascem i podacima iz pasoša i brojem deviznog računa ostave u posebnoj kutiji na šalteru refunda na aerodromu, pa da se čeka da ti oni uplate?
Ako hoćeš dinarsku protivvrednost što pre, po srednjem kursu na dan unovčenja, uradi preko RfB.
Ako hoćeš devize na deviznom za par nedelja ubaci na aerodromu (ali pitaj banku za SWIFT i IBAN).
Obavezno...
https://twitter.com/#!/comex/status/75000015008964608
comex: OH FFS [for fucks sake] NOT ALREADY http://db.tt/h0ph3Xd
Pored razbijenog screena - Cydia![]()
uh, koliko para toliko i muzike u punom smislu. stajlusi sa dealextreme su potpuno neupotrebljivi. imaju gumeni vrh koji jedva moze da klizi po ekranu, kao kad bi krenuli gumicom za brisanje grafitne olovke da crtate.
jako slab odziv, treba silovito pritiskati da bi reagovalo, pa jos pritom ostavlja i grozne tragove na staklu.
onaj tanki sto sam dobio uopste ne reaguje, sem ako se ne pritisne debelom stranom, i to opet jako.
evo uslikao sam ih i lete u trashcan :/
napisi i ti utiske haminog stylusa, pa da porucim ili taj, ili mozda boxwave, rivjuevi na netu su ok?
Voraussichtlicher Versand: 03 Jun, 2011
Voraussichtliches Lieferdatum: 14 Jun, 2011
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari