Šta je novo?

iOS 9

Zamolicu za detaljnije objasnjenje citave procedure :d

Ima dosta VPN aplikacija koje nude ili besplatnih 7 dana ili mesecnu besplatnu kvotu podataka. Ja licno koristim VyprVPN koji daje 500 MB mesecno za dzaba. Postupak je sledeci:
1. Skines VyprVPN i dozvolis da ti postavi VPN "profil" na uredjaj.
2. Startujes VyprVPN odaberes neki americki grad, npr. Njujork i konektujes se.
3. Kad se konektuje i prijavi novu IP adresu (oko 7-8 sekundi nakon konektovanja) otvoris Safari i odes na FreeMyApps i refreshujes ponude.
4. Kliknes na ponudu i cekas da se otvori AppStore
4a. E, sad ovde imas trik. Da ne bi trosio dragocene megabajte sa VyprVPNa, sad otvoris ponovo VyprVPN i diskonektujes se i sacekas da ti se vrati srpska IP adresa.
5. Skines aplikaciju ali je JOS NE OTVARAS
6. Otvoris VyprVPN i ponovo se konektujes na Njujork
7. Kad ti se prijavi americka VPN adresa vratis se na AppStore i otvoris aplikaciju
8. Sacekas minut-dva i nakon toga se vratis na Safari
9. Pokupis bodove za aplikaciju
10. Diskonektujes se na VyprVPN

Napomena: metod ne funkcionise uvek ali funkcionise dovoljno da ti donese dodatne poene mesecno. Nakon sto istrosis 500 MB, moras da cekas da ti prodje 30 dana od kada si startovao sa prethodnih 500 MB i onda dobijas novih 500 MB.

Hvala ti na bas detaljnom odgovoru! Imam dosta pitanja za VPN pa me zanima imamo li na forumu temu posvecenu VPN-u da ne pravim off ovde na temi...

ajde nova tema:

Kod iPad-a ios 9 radi ok ali Safari browser je jako loš, kao da nije kompatibilan za taj uređaj,
Dakle, bilo koju starnicu da otvaram kad srcol-ujem gore-dolje tekst i slike seckaju i jako me nervira,
Oma se uplaših i reko ode tač, ali nije
Otvorim app vijesti i ne secka
Skinem chrome za ios, isto ne secka
Dakle nije do hardvare-a
skoknem do iCentra, probam na iPad i iPad mini ista fora, secka.
I beta ios 9.2.1 ima isti problem. prijavim u feedback ali još nikakva popravka problema
Na ios 8 nije bilo ovoga.
Ima li još ko sa istim slučajem?

I ja da prijavim jedan glupi bug, kada je ukljucen low power mode, ne moze se postaviti live wallpaper (cak ni dynamic) vec samo static. Pri tom, live wallpaper na lock screenu radi regularno...

6S, 9.2

I ja da prijavim jedan glupi bug, kada je ukljucen low power mode, ne moze se postaviti live wallpaper (cak ni dynamic) vec samo static. Pri tom, live wallpaper na lock screenu radi regularno...

6S, 9.2
Low Power mode isključuje opciju live wallpaper-a po default-u. Nije bug u pitanju jer se smatra da troši bateriju ovaj zadnji

Pa to čovek i kaže. Uredno radi live wallpaper na low power modu, a iskljucuje mogoćnost da se postavi. Nelogično

Jel koristi neko swiftkey tastaturu na 9.2 ? Desava mi se cesto da telefon sam od sebe prebacuje na default tastaturu, ili nestane totalno. To se najcesce desava u viber app koliko sam primetio. Da bih resio problem, moram da udjem u poruke, ili neku slicnu app da bi se tastatura ponovo pojavila, pa ponovo da se vratim na viber.

Koristim ja već duže vreme i dešava se nekada isto što i tebi plus nekada neće da uradi update kada postoji u App Store-u, ili neće uopšte da se pokrene kada treba da kucam.

Jel koristi neko swiftkey tastaturu na 9.2 ? Desava mi se cesto da telefon sam od sebe prebacuje na default tastaturu, ili nestane totalno. To se najcesce desava u viber app koliko sam primetio. Da bih resio problem, moram da udjem u poruke, ili neku slicnu app da bi se tastatura ponovo pojavila, pa ponovo da se vratim na viber.

Koristim ja već duže vreme i dešava se nekada isto što i tebi plus nekada neće da uradi update kada postoji u App Store-u, ili neće uopšte da se pokrene kada treba da kucam.

Postoji kod koji disable-uje koriscenje custom keyboarda u app-u. E sad, da li je konkretno problem neki u samim aplikacijama ili u samom sistemu to vec ne bih znao reci, ali svakako ako nadjete nacina da reprodukujete javite pa cu istraziti i proslediti Apple-u ako utvrdim tacan uzrok.

Nije toliko često, a i nema neki patern da bi moglo da se stalno reprodukuje

Jel postoji neka opcija da se sakrije preview poruka sa vibera, i whatsapp-a na lockscreenu kao što postoji za mail i poruke?

Settings/viber/notifications tu ima sa podesiš sve što se tiče obaveštenja.

Napomena: metod ne funkcionise uvek ali funkcionise dovoljno da ti donese dodatne poene mesecno.

Ovo ce da ti radi max mesec-dva dok ne provale i ne banuju ti account (kao sto su uradili meni i jos gomili koji su korsitili tunel bear koji radi na istu foru, tj daje 500MB free mesecno).

ajde nova tema:

Kod iPad-a ios 9 radi ok ali Safari browser je jako loš, kao da nije kompatibilan za taj uređaj,
Dakle, bilo koju starnicu da otvaram kad srcol-ujem gore-dolje tekst i slike seckaju i jako me nervira,
Oma se uplaših i reko ode tač, ali nije
Otvorim app vijesti i ne secka
Skinem chrome za ios, isto ne secka
Dakle nije do hardvare-a
skoknem do iCentra, probam na iPad i iPad mini ista fora, secka.
I beta ios 9.2.1 ima isti problem. prijavim u feedback ali još nikakva popravka problema
Na ios 8 nije bilo ovoga.
Ima li još ko sa istim slučajem?

Znači nikome nije ovo zapalo za okom? Nit ima neki fix?

Nemam ipad, ali na ip6 9.2 nema tog seckanja o kojem pises.
Mozda ti se negde u prelazima i apdejtovima ios-a zaglupio. Probaj da mu odradis restore i set up as new (bez vracanja bekapa) pa vidi kako ce se ponasati.

Restoreuj ipad imam ipad i pljujem ios kako radi ali nikada taj problem nisam imao ipad air i mini retina..

Restoreuj ipad imam ipad i pljujem ios kako radi ali nikada taj problem nisam imao ipad air i mini retina..

Sigurno nisi primetio, scrolluj gore dolje bez da makneš prst i primetićeš ovo o čemu ti pričam. Napominjem da iPhone nema taj bug to seckanje

P. S. I skini chrome za ipad pa ćeš vidjeti razliku

Prešao sam pre par dana na iOS i blago rečeno sam šokiran koliko je Tapatalk za iOS loš. Sreća što moram da nosim još jedan poslovni telefon sa androidom.

Prešao sam pre par dana na iOS i blago rečeno sam šokiran koliko je Tapatalk za iOS loš. Sreća što moram da nosim još jedan poslovni telefon sa androidom.

Sta pricas bre - pogledaj ovaj feature u gornjem desnom cosku - 2 dugmeta jedan preko drugog. Pa to ni Android nema :d

712bff204694297334968085ed7eb51f.jpg

Salu na stranu tapatalk za iOS zaostaje bar godinu dana...

Kod mene nije ovako

Ni kod mene, prvi put vidim ovaj problem

5e636478b8710b0ea2cfafbd29695d64.jpg

Ma nitro je programer. Može on da doda i zastavu Srbije ako treba :)

U Notifications sve teme podebljane, čitao ih ili ne čitao. U Following svi podforumi nepodebljani, pojma nemam da li ima ili nema novih postova u njima. Pa te najosnovnije funkcije je Android Tapatalk imao pre sto godina.

Svejedno, to je problem do Tapatalka, ne do iOS-a

Nazad
Vrh Dno