Zamolicu za detaljnije objasnjenje citave procedure :d
Nema na cemuHvala ti na bas detaljnom odgovoru! Imam dosta pitanja za VPN pa me zanima imamo li na forumu temu posvecenu VPN-u da ne pravim off ovde na temi...
Low Power mode isključuje opciju live wallpaper-a po default-u. Nije bug u pitanju jer se smatra da troši bateriju ovaj zadnjiI ja da prijavim jedan glupi bug, kada je ukljucen low power mode, ne moze se postaviti live wallpaper (cak ni dynamic) vec samo static. Pri tom, live wallpaper na lock screenu radi regularno...
6S, 9.2
Jel koristi neko swiftkey tastaturu na 9.2 ? Desava mi se cesto da telefon sam od sebe prebacuje na default tastaturu, ili nestane totalno. To se najcesce desava u viber app koliko sam primetio. Da bih resio problem, moram da udjem u poruke, ili neku slicnu app da bi se tastatura ponovo pojavila, pa ponovo da se vratim na viber.
Koristim ja već duže vreme i dešava se nekada isto što i tebi plus nekada neće da uradi update kada postoji u App Store-u, ili neće uopšte da se pokrene kada treba da kucam.
Meni za sada radi na iP6s+ ok, samo prebaci na podrazumevanu tastaturu kada unosim lozinku negde, čim prebacim opet na drugo polje vrati na Swift.Nije toliko često, a i nema neki patern da bi moglo da se stalno reprodukuje
Napomena: metod ne funkcionise uvek ali funkcionise dovoljno da ti donese dodatne poene mesecno.
ajde nova tema:
Kod iPad-a ios 9 radi ok ali Safari browser je jako loš, kao da nije kompatibilan za taj uređaj,
Dakle, bilo koju starnicu da otvaram kad srcol-ujem gore-dolje tekst i slike seckaju i jako me nervira,
Oma se uplaših i reko ode tač, ali nije
Otvorim app vijesti i ne secka
Skinem chrome za ios, isto ne secka
Dakle nije do hardvare-a
skoknem do iCentra, probam na iPad i iPad mini ista fora, secka.
I beta ios 9.2.1 ima isti problem. prijavim u feedback ali još nikakva popravka problema
Na ios 8 nije bilo ovoga.
Ima li još ko sa istim slučajem?
Nemam ipad, ali na ip6 9.2 nema tog seckanja o kojem pises.
Restoreuj ipad imam ipad i pljujem ios kako radi ali nikada taj problem nisam imao ipad air i mini retina..
Prešao sam pre par dana na iOS i blago rečeno sam šokiran koliko je Tapatalk za iOS loš. Sreća što moram da nosim još jedan poslovni telefon sa androidom.
Hahahaha :dMa nitro je programer. Može on da doda i zastavu Srbije ako treba![]()
Upravo takoSvejedno, to je problem do Tapatalka, ne do iOS-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari