Šta je novo?

iOS 9

koji problem imas prilikom otkljucavanja? Nikada nista slicno nisam imao na ip6

Zašteka status bar, pojavi se posle ikonica pola sekunde mozda, ne znam odakle taj lag

Nemam taj problem, jel si radio ota ili? Nikada to nisam video...

Prvo ota pa kad sam video to onda restore pa set up new ali opet isto.

Meni je 9.0.1 resio bug sa listom poziva, sve preko toga cist bonus :)

Performance wise, iOS9 najgori sistem do sada by far (iPad 3), iOS 7.1.2. jede svaku reviziju iznad njega, iako je inicijalno iOS 7 bio takodje spor.

9.0.1 takođe rešio moj bug sa zvanjem iz phone app

Stavio neki 9ku na ipad2? Kako radi, ako uopšte i radi :)

9.0.1 lepo radi na iPad Air, za nijansu glatkije i brze nego 9.0

Da li je do novog os-a ili do 5s to sto ne mogu da odlozim trazenje sifre ili fingerprinta prilikom otkljucavanja telefona?
Znam da je na petici moglo da se odlozi 5min, dok ovde imam samo immediately

od kad se pojavio finger,toga nema :)

i meni ta opcija nedostaje,al očigledno je sigurnost na prvom mestu i ne daju lopovu ni 5 minuta fore :)

Ja istripovao da me nije lik zeznuo kad mi je prodao pa da nesto ne valja :D
Malo smara to ali dobro, navicicu se vremenom

Da li ima neko ko je odradio upgrade na 9.0.1 na Ipad mini prva generacija i ako ima neka napise kako radi, da li da prelazim ili da ostajem na 8.4.1...hvala :D

Sta je potrebno za downgrade sa 9.0.1 na 8.4.1? Nisam nikad radio downgrade, je li samo treba da se uradi back up, skine ipsw fajl i kad se poveze na itunes shift pa restore?

Sta je potrebno za downgrade sa 9.0.1 na 8.4.1? Nisam nikad radio downgrade, je li samo treba da se uradi back up, skine ipsw fajl i kad se poveze na itunes shift pa restore?

Da, bas tako kako si napisao. Jedino moze da te zeza novi iTunes, pa i njega spusti na neku od prethodnih verzija.

Sta ce ti bekap? Kontakte, poruke, notes i sve sto si oznacio ce ti vratiti sa icloud-a.Svakako moras set up as new da radis, posle ovo svuce i aplikacije peske poskidas.

Pa moze i tako, videcu jos. Ovo sa notifikacijama isto nisi na cisto, te ih ima te ih nema

A zašto je meni ovo ostalo isto kao i na ios 8 , fale mi 3 GB :)

1.png

Vidim da su u zapadnim medijima podeljena mišljenja o opciji Wifi Assist, pa hajde da i to spomenemo...
Opcija je dostupna od iOS 9, nalazi se u Settings > Cellular na dnu menija i po defaultu je uključena.
U teoriji je dobro zamišljena: da ukoliko je wifi signal prisutan ali slab, iOS automatski prebaci na mobilni internet.
U praksi ovo može dovesti do neplanirane potrošnje megabajta iz paketa mobilnog interneta i dodatnih troškova, pa možda nije loše da oni koji imaju ograničen internet isključe ovu opciju.

Koliko vam sa 6-icama traje baterija nakon nekoliko punjenja?Ja nikako preko 7h ne mogu da izvučem...čini mi se dosta lošije nego na 8-ici.

Ip6 ios 8.3 usage preko 6h premija :-D ofc 3g uvek on...

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    128.8 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Bolja je baterija na 9, sve ostalo u korist 8.4.1 sto se tice fluidnosti i bagova

Ne mogu sad da kačim SS ali evo potpuno identično korišćenje pre update-a na 8-ici je Usage 12h 27min.Stand by 2days,9h

A sad Us 7h stand by 45h...

Usage na ips 8 laze po nekad... Nekada mi u stanju mirovanja tokom noci digne usage 4 5h a npr ostane n 100% samim tim sam u plusu hahahah

Nazad
Vrh Dno