Impresivan rezultat, skoro pa nemoguc. Koji brightness, upaljene sinhronizacije?
cek malo 10h usage je 10h usage, a ne 3-3.5h usage. ili ti mozes da koristis telefon, a da je ekran ugasen? (moze, da se slusa muzika, ali to bas i nije neki usage, sumnjam da bi neko 10h slusao muziku na telefonu)Nije mi jasno zašto se oduševljavate, na 5c je bio normalan usage time od 10h na 20tak h stand by time-a...
A tih 10h usage odgovara 3-3.5h screen on time, što je prosečan rezultata u smartphone svetu...
Na kraju krajeva, 6 i 6+ bi trebalo da imaju duži usage od ranijih modela...
Auh, bre illindane, nije baš tako. Usage time je njima bilo kakav rad na telefonu koji uključuje i pozive (iako je ekran isključen) i background rad aplikacija (iako je ekran isključen), pa i to slušanje muzike, tako da se tih 10h usage time u realnom radi ne pretvore ni u 4'sata rada ekrana...Barem je to neko moje iskustvo sa 5c...cek malo 10h usage je 10h usage, a ne 3-3.5h usage. ili ti mozes da koristis telefon, a da je ekran ugasen? (moze, da se slusa muzika, ali to bas i nije neki usage, sumnjam da bi neko 10h slusao muziku na telefonu)
ja jos nisam video smartphone sa toliko sati koriscenja, pa mi nije jasno sta mozes raditi 10h na telefonu i da baterija izvuce toliko.
Nije mi jasno zašto se oduševljavate, na 5c je bio normalan usage time od 10h na 20tak h stand by time-a...
A tih 10h usage odgovara 3-3.5h screen on time, što je prosečan rezultata u smartphone svetu...
Na kraju krajeva, 6 i 6+ bi trebalo da imaju duži usage od ranijih modela...
Pricaj nam malo o smartphone svetu... Meni je recimo 80% usage-a SOT i sta cemo sad? Poenta je da pricas bezveze samo kako bi hate-ovao, pojma nemas kakav je nacin koriscenja telefona ljudi koji kace screenshot-ove ali si spreman da prozivas kako je "kod njih 10h usage-a jednako 3-3.5h SOT-a". Tema je iOS 9, a ocigledno je da je pomocu raznih tweak-ova unutar iOS-a poboljsano trajanje baterije. Kakvo je da je - besplatno poboljsanje je.
Da prijavim bug u iOS9:
- kada imate propusten ili primljen poziv od nekoga koga imate u imeniku memorisanog sa vise brojeva, kada kliknete na njegovo ime u call listi, ne znate sa kog broja vas je zvao (nijedan broj nije obelezen drugacije)
Da li moze neko da potvrdi da li ovaj bug postoji i na 9.1 Beta?
Aha, znači ovaj post je u granicama normale, a moj obrisan nije...
E, moj Peco, nekada je ovaj forum bio mesto na kome se smelo dati drugačije mišljenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari