Da prijavim bug u iOS9:
- kada imate propusten ili primljen poziv od nekoga koga imate u imeniku memorisanog sa vise brojeva, kada kliknete na njegovo ime u call listi, ne znate sa kog broja vas je zvao (nijedan broj nije obelezen drugacije)
Da li moze neko da potvrdi da li ovaj bug postoji i na 9.1 Beta?
Impresivno, Android Lollipop će to imati za još dve godine ili nikad.Preko 50% uređaja na iOS 9?
http://www.theverge.com/2015/9/21/9364169/ios-9-adoption-fastest-ever
Kad radite restore, da li postoji mogućnost da se bekapuju na cloud samo aplikacije i slike npr? Kapiram da se uradi restore, pa povrati ceo bekap, nema nikakvog smisla.
Bekapuje samo korisnicke podatke, sve fajlove koje korisnik moze da napravi ili izmeni. Sistemski iOS fajlovi nisu bekapovani. Tako da iOS restore moze da pomogne ako postoji neki problem sa sistemskim iOS fajlovima, i nakon toga onda vratis korisnicke podatke iz bekapa.
Da, zapravo dobijes čist sistem bez "repova" sa sačuvanim appovima i podešavanjima i sve radi fino.
A sto je najcrnje poslao sam feedback jos u jednoj od prvih iOS 9 Beta.
Hm, sad sam proverio u Recents primljen poziv od kontakta sa više brojeva, uredno je prikazan broj sa koga je zvao (obojen u plavo)Da prijavim bug u iOS9:
- kada imate propusten ili primljen poziv od nekoga koga imate u imeniku memorisanog sa vise brojeva, kada kliknete na njegovo ime u call listi, ne znate sa kog broja vas je zvao (nijedan broj nije obelezen drugacije)
Testirao danas na nekom video reviewu gde je lik 5 puta uzastopno rekao "hey siri", a meni telefon bio na punjaču, nije se aktivirao.Hey Siri se ne aktivira samo na moj glas kako je podesen. Gledao sam neki video i ukljucio se.
Sad sam skroz zbunjen - nov sam u iOS svetu - clean restore je kada uradis bekap telefona, odradis restore i vratis taj bekap?
Nije kada odradis restore telefona i onda opet instaliras app jednu po jednu, sve opet namestas?
Jer ako je prva varijanta, pa to je sjajno. Ja sve izbegavam clean restore misleci da cu morati apsolutno sve ispocetka, a nikako mi se ne radi to.
Radjen clean restore bez backupa?
Da, stvarno je problem kliknuti par puta i dobiti update...![]()
počelo je (facepalm)
Jeste da je svake godine ovako,al opet muka mi je više od updatetova,posle shitOS 8.
Očekujem da dogura do 9.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari