Šta je novo?

iOS 7

Ja se samo nadam da je to stucanje koje primecujemo na nasim mezimcima uzrok novog iOS7, a ne hardware-ska zahtevnost istog...

Zelim da se nadam da ce to ispeglati sa novom revizijom.

da li je neko ubacio iOS7 na iPad mini i kako radi, ima li stucanja?

Imam iPad 3 (prvi Retina) i vidim da ima novi iOS 7, ali na software update mi ne nudi opciju da ga instaliram?
U cemu je problem?
Uredjaj nije JB, iz USA je donesen, wifi only.

skini poslednji iTunes, nakaci ga pa probaj preko njega.

Štuca i na iPad Mini i to fino.

cekacu onda 7.1 da izadje. verovatno A5 procesori imaju problem da sazvacu animacije dok lepo ne optimizuju iOS.
na iP5 radi ok bez nekih primetnih anomalija...

Ip4, 4s, ip5 radi savrseno bez stucanja za sada... Bat mi traje malo duze nego na ios6.0 na ip 4-4s a i duze nego na 6.1.4 na ip5

Meni jako lepo radi na iphone 4, primeti se da su animacije mozda malko sporije zbog slabijeg hardvera, ali generalno super radi. Baterija mi traje malo duze (iskljucio sam one pozadinske update aplikacija i pozadinsko refreshovanje kojecega). Jedino sto sam do sad nasao je da ne prikazuje iMessage brojeve u Messages kako treba. Tj nekad prikaze ime, nekad broj, tako luduje malo. U lock screenu prikaze ime korektno i u notification centru al u Messages appu nekad da, nekad ne. weird.

^ iphone 5 takodje ima spore animacije izgleda da je namerno :-(

Meni jako lepo radi na iphone 4, primeti se da su animacije mozda malko sporije zbog slabijeg hardvera, ali generalno super radi. Baterija mi traje malo duze (iskljucio sam one pozadinske update aplikacija i pozadinsko refreshovanje kojecega). Jedino sto sam do sad nasao je da ne prikazuje iMessage brojeve u Messages kako treba. Tj nekad prikaze ime, nekad broj, tako luduje malo. U lock screenu prikaze ime korektno i u notification centru al u Messages appu nekad da, nekad ne. weird.
Sve isto kao i meni, isti iPhone, iskustva potpuno identična.
Meni ništa ne smeta, ostaje ova "četvorka" još kod mene, do daljnjeg...

Ispade da su se najvise posvetili toj cetvorci i optimizovali os kako treba :-D cenim da ce 7.0.2 biti jos bolji i tecniji :)

^ iphone 5 takodje ima spore animacije izgleda da je namerno :-(

Као да је цео систем остао на подешавањима за презентационе сврхе, такав утисак ја барем имам.
Иначе, на iPhone4 је све супер, док је на iPad4 искуство ми потпуно другачије. За 72 сата колико дуго је прошло од како сам ажурирао систем, морао сам да рестартујем уређај 3 пута, што сам пре тога за 3 месеца колико је био код мене, урадио тачно 0 (словима нула) пута.

Не знам да ли је проблем у апликацијама или самом систему.

Bas bezveze sto je takva situacija sa ipadima. Necu ni stavljati 7 ako ne isprave bugove.
Zadovoljan sam na mom 5.1.1.

Као да је цео систем остао на подешавањима за презентационе сврхе, такав утисак ја барем имам.
Иначе, на iPhone4 је све супер, док је на iPad4 искуство ми потпуно другачије. За 72 сата колико дуго је прошло од како сам ажурирао систем, морао сам да рестартујем уређај 3 пута, што сам пре тога за 3 месеца колико је био код мене, урадио тачно 0 (словима нула) пута.

Не знам да ли је проблем у апликацијама или самом систему.

Imam isto iPad4, od instaliranja iOS7, nisam imao potrebu da restartujem uredjaj, niti me je izbacio iz programa, osim iz settingsa.

Meni deluje ruznije i tromije. mozda mi se samo cini ;)

Imam isto iPad4, od instaliranja iOS7, nisam imao potrebu da restartujem uredjaj, niti me je izbacio iz programa, osim iz settingsa.

Мени су јуче нестајале иконице апликација, па ми је јутрос нестала цела ”страна” са апликацијама... Мислим да ћу ја морати да урадим factory reset

Ja imam utisak da je ovo i dalje beta...

Moram javiti da mi se sad, eto posle nekoliko dana koriscenja, usporio sistem. (iphone4) Kad multitaskujem iz aplikacije u aplikaciju tastatura okasni dosta sa kuckanjem slova i animacija stucne. Sve mi se cini kao da nema dovoljno RAMa za iOS7...

Izgleda da jos treba da se radi na ios 7 :) na ip5 radi ok ja gasim apps redovno nikada ne ostavljam vise od 3 4 app pokrenute u pozadini :)

Moram javiti da mi se sad, eto posle nekoliko dana koriscenja, usporio sistem. (iphone4) Kad multitaskujem iz aplikacije u aplikaciju tastatura okasni dosta sa kuckanjem slova i animacija stucne. Sve mi se cini kao da nema dovoljno RAMa za iOS7...
Probaj da iskljucis Background App Refresh i javi da li ima razlike.

Inace izgleda da se i drugima svidja zlatna boja :) LINK

Loooooool kakvi nesrecnici :D
Inace, osim shto je osetno ruzniji, meni iOS7 radi dosta dobro, bez shtucanja na iPhone5.

Cekaj zlatna boja, a i dalje je plastika primarni materijal? :)

E to! Ovo na samsungu je zlatna, iPhone je champagne ;)

Samo da prijavim da mi se iPad 2 sam od sebe restartovao posle zakucavanja Safari-a, žena kuka da joj fb app ne radi uopšte.

Vrh Dno