da li je neko ubacio iOS7 na iPad mini i kako radi, ima li stucanja?
Sve isto kao i meni, isti iPhone, iskustva potpuno identična.Meni jako lepo radi na iphone 4, primeti se da su animacije mozda malko sporije zbog slabijeg hardvera, ali generalno super radi. Baterija mi traje malo duze (iskljucio sam one pozadinske update aplikacija i pozadinsko refreshovanje kojecega). Jedino sto sam do sad nasao je da ne prikazuje iMessage brojeve u Messages kako treba. Tj nekad prikaze ime, nekad broj, tako luduje malo. U lock screenu prikaze ime korektno i u notification centru al u Messages appu nekad da, nekad ne. weird.
^ iphone 5 takodje ima spore animacije izgleda da je namerno :-(
Као да је цео систем остао на подешавањима за презентационе сврхе, такав утисак ја барем имам.
Иначе, на iPhone4 је све супер, док је на iPad4 искуство ми потпуно другачије. За 72 сата колико дуго је прошло од како сам ажурирао систем, морао сам да рестартујем уређај 3 пута, што сам пре тога за 3 месеца колико је био код мене, урадио тачно 0 (словима нула) пута.
Не знам да ли је проблем у апликацијама или самом систему.
Bas bezveze sto je takva situacija sa ipadima. Necu ni stavljati 7 ako ne isprave bugove.
Zadovoljan sam na mom 5.1.1.
a i IOS 6 je lepsi realno![]()
Imam isto iPad4, od instaliranja iOS7, nisam imao potrebu da restartujem uredjaj, niti me je izbacio iz programa, osim iz settingsa.
Probaj da iskljucis Background App Refresh i javi da li ima razlike.Moram javiti da mi se sad, eto posle nekoliko dana koriscenja, usporio sistem. (iphone4) Kad multitaskujem iz aplikacije u aplikaciju tastatura okasni dosta sa kuckanjem slova i animacija stucne. Sve mi se cini kao da nema dovoljno RAMa za iOS7...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari