Šta je novo?

iOS 7

uspelo sada preko wifi!

***e koji gremilini...

Poslednja izmena:
will do :)

hvala na pomoci!

Bolje radi na telefonu nego na ipadu. I bolje izgleda sa sitnijim elementima na telefonu.

Odlicno , javi kako saljaka ios na ip4 :)

Uradio update sinoć na iOS7 (u pitanju je iPhone 4) i sve radi kao podmazano, sve aplikacije mi rade najnormalnije, a imam utisak da čak sistem radi i nešto brže.
Ali GUI mi se uopšte ne sviđa.
I po prvi put mi uopšte ne treba jailbreak, tako da što se tiče mene bye bye cydia...

Uradio update sinoć na iOS7 (u pitanju je iPhone 4) i sve radi kao podmazano, sve aplikacije mi rade najnormalnije, a imam utisak da čak sistem radi i nešto brže.
Ali GUI mi se uopšte ne sviđa.
I po prvi put mi uopšte ne treba jailbreak, tako da što se tiče mene bye bye cydia...

Kakav je na ipadu, na telefonu je jos i super :)

nekako sam se setio sifre kad sam ustao za posao, ni sam ne znam kako, otkljucao sam ga najnormalnije i sve savrseno radi.
samo da javim svoje radosne vesti i zahvalim se svima na utrosenom vremenu i pomoci od sinoc :)

I konačno mi prepoznaje provajdera kako treba, pa u gornjem levom ćošku sada stoji mt:s, a ne više ono YUG...
Takođe, setili su se da stave prečicu cellular odmah pod settings, pa sad mogu brže da uključujem/isključujem data prenos, dok sam pre malo više kopao po podešavanjima.
Kalendar mi se uopšte ne sviđa, kalkulator mi je za nijansu bolji.
Ostalo nisam čačkao, za sada nije loše, radi dobro, ali GUI mi je...:vomit:

I konačno mi prepoznaje provajdera kako treba, pa u gornjem levom ćošku sada stoji mt:s, a ne više ono YUG...
Takođe, setili su se da stave prečicu cellular odmah pod settings, pa sad mogu brže da uključujem/isključujem data prenos, dok sam pre malo više kopao po podešavanjima.
Kalendar mi se uopšte ne sviđa, kalkulator mi je za nijansu bolji.
Ostalo nisam čačkao, za sada nije loše, radi dobro, ali GUI mi je...:vomit:
Što ae nisu setili da ubace prečice za GPS i 3G tamo gde su i BT, WIFI? Sve do pola urade.

A nekompatibilnost AirDropa za iPhone/iPad i OS X, najveći promašaj!!! Jedino ako kroz Meverik ne uključe i tu opciju kroz BT.

kada primite SMS na ekranu ispise ime od koga je poruka,ali kada uđeš u poruku stoji samo broj.
Da li je tako i kod vas?

Što ae nisu setili da ubace prečice za GPS i 3G tamo gde su i BT, WIFI? Sve do pola urade.

A nekompatibilnost AirDropa za iPhone/iPad i OS X, najveći promašaj!!! Jedino ako kroz Meverik ne uključe i tu opciju kroz BT.

eh sad i ti hoces mnogo...to ostavljaju za ios 8 i wow efekat

ne primecujem onaj blur efekat na control center (ima mali transparency) i na keyboard. jeli to zbog toga sto je iphone 4 ili su to izbacili?
za sada sve ok radi, mada nisam nesto mnogo cackao

takodje mi za sada nije potreban jb, jer imam sve sto sam morao sa jb da dodajem, jedino nemam Jaku temu :) a to i nije toliko velik problem

kada primite SMS na ekranu ispise ime od koga je poruka,ali kada uđeš u poruku stoji samo broj.
Da li je tako i kod vas?

Tako ti je ako si memorisao broj bez +381.
Meni još od iOS 6 ne treba callerID, ali svi brojevi su mi memorisani sa pozivnim brojem.

Znaci preporucujete da se ne instalira na ipad trojci?

Meni i na iPad-u (trojka) i na 4s radi ok. Mozda malo se oseti na tim animacijama na ipadu ali nista strasno.

Pozz iz makedonije :) jel imace jb za ios7,i jedno pitanje za podugacak odgovor ,sory nov sam na iosa,sta dobijem sa jb.tnx

Javite dal ste primetili promene u trajanju baterije ko ima ipadove

Ja nisam primetio znacajnu razliku u trajanju baterije na iPad-u 2. Istina ja najcesce koristim iPad za citanje knjiga, tako da mi baterija traje bas dugo, pa mi je i teze da uocim razliku.

Kod mene nije, odnosno, svi brojevi memorisani sa pozivnim brojem i vidi se ko je poslao poruku kad stigne, kao i kad se otvori klijent za poruke.

Po mom subjektivnom mišljenju, ono što koristim skoro svaki dan, aplikacije Evernote, Springpad, Foursquare, Passbook, TuneIn Radio, Shazam, JetScanner mnogo lepše tj preglednije izgledaju sada na iOS 7.

Ne sviđa mi se Contacts, ne mogu u brzini da se snađem, očigledno treba vreme za privikavanje.

Poslednja izmena:
Ja sam jos na 5.1.1 :D. Ne mogu bez JB, postoje stvari koje mi trebaju a to samo jb daje. Verujem da je ios7 zanimljiv

^ kada smo kod toga ne znam kako cu bez ove fje u donjem desnom cosku :-D

Prilozi

• photo.PNG
    photo.PNG
    521 KB · Pregleda: 198
Meni se samo kod imessage poruka gubi naziv od koga je stigla poruka, samo pise npr +38163xxxxxxxx. Kod obicnih sms poruka normalno pise od koje je osobe stiglo. A svi kontakti su mi zapisani u formatu sa +381... Cak sam primetio npr. kada posaljem imessage i ta osoba nema net u tom trenutku i poruka zapravo ode kao sms tada se pojavi ime, i cim sledeci put istoj osobi posaljem imessage i ode kao imessage odmah se ime pretvori i postane kao broj... wtf
Takodje neko mi posalje imessage i u notification bar-u vidi se ime osobe a u messages kada udjem stoji kao broj +381...

help

Edit: uradio sam OTA update ako to nesto znaci... pa je mozda ubagovano. Razmisljam se da odradim cist update i da ne radim from backup, vec set as new. Pa lepo sve od pocetka. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno