- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Mislim da ce preko DFU moda da mu dozvoli da skloni passcode tj. da ga pregazi svežom instalacijom iOS-a.
malo se zentam da mu ne zakljucam jos nesto pa da ga ne vidi ni iTunes.Mislim da ce preko DFU moda da mu dozvoli da skloni passcode tj. da ga pregazi svežom instalacijom iOS-a.
hm, pa bio je sve vreme povezan na komp sa ukljucenim iTunesom. namesten mi je automatski sync pa ga je sigurno odradio kad sam drugi put povezao fon.
eh kad hocu sve na brzinu da odradim i ne razmisljam. **** me passcode :wall:
uf nadam se da ce pomoci, sad cu da skinem pa da probam.
jesi li video ovo negde ili mislis da ce pomoci?
Igore nasao sam taj .ipsw sto mi je itunes skiuno kod prvog update, medjutim i sa njim opet isto. onaj link sto si okacio vise ne postoji prekinuo mi je download na pola
edit: sad opet radi link... :|
ok, evo jos 3-4min je ostalo da skine pa odoh u def.
ma ja sam imao samo simfree, jedino mi prvi 2G model pre x godina nije bio simfree i tada sam se bavio malo tom gimnastikom ali ne isplati se...
uf nadam se da ce pomoci, sad cu da skinem pa da probam.
jesi li video ovo negde ili mislis da ce pomoci?
Nemoj da skidaš svašta, treba ti konkretno verzija za tvoj model. Imaš dva modela petice.
znam, moj je A1429.
ovo sto sam skinuo je iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.
GSM sam mu poslao nisam ja mentol ;-)
CDMA - iPhone5,2_7.0_11A465_Restore.ipsw
GSM - iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.ipsw
cek, ako ovo uspe i posle toga hocu backup. hoce da mi vrati i passcode?
izbaci mi ovo:
ne verujem.
Update: got it working simply by switching and trying another computer. But now I'm getting an "Error 3194". Know how to bypass that?
pa mislim da je gsm, ovde je kupljen, ni sam vise ne znam.
ako sad ne uspem zvacu neki servis sutra ili ove iz iSr*ije.
Just followed directions. Downloaded the .ipsw - should have labels as to which device it works on. Updated and restored my iPhone to latest version which was 6.1.4 and set up as new. Shift/option click UPDATE not RESTORE and selected the downloaded .ipsw.
The not compatible thing I couldn't bypass for some reason on my Mac so I used my fiancé's PC and it went through.
For the 3194 error you have to delete a command in c:/ windows / system 32/ drivers / etc / host with iTunes closed. Reopen and shift/option click update and select .ipsw again and it went through. With the help of my fingers being crossed of course.
pa da, svoju karticu sam ubacio...
uh, necu vise nikad nadu*an da pamtim pasvorde :smash:
iPhone 5
iOS 7 GM (iPhone 5 – Model A1429) iPhone5,2_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 5 GSM Model A1428) iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.ipsw
iPhone 4S
iOS 7 GM (iPhone 4S) iPhone4,1_7.0_11A465_Restore.ipsw
iPhone 4
iOS 7 GM (iPhone 4 - GSM) iPhone3,1_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 4 - CDMA) iPhone3,3_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 4 - GSM Rev A) iPhone3,2_7.0_11A465_Restore.ipsw
i dalje ne verujem sta radim. potrazicu jos malo na netu pa ako nadjem neko resenje javljam...
ne, pokusava neko vreme i napise da activation server nije dostupan. ne nudi mi nista oko operatera, izvadim karticu napise ubaci karticu (gore stoji no sim), ubacim pise no service
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari