Šta je novo?

iOS 7

Mislim da ce preko DFU moda da mu dozvoli da skloni passcode tj. da ga pregazi svežom instalacijom iOS-a.

hm, pa bio je sve vreme povezan na komp sa ukljucenim iTunesom. namesten mi je automatski sync pa ga je sigurno odradio kad sam drugi put povezao fon.
eh kad hocu sve na brzinu da odradim i ne razmisljam. **** me passcode :wall:

Mislim da ce preko DFU moda da mu dozvoli da skloni passcode tj. da ga pregazi svežom instalacijom iOS-a.
malo se zentam da mu ne zakljucam jos nesto pa da ga ne vidi ni iTunes.

Poslednja izmena:
uf nadam se da ce pomoci, sad cu da skinem pa da probam.
jesi li video ovo negde ili mislis da ce pomoci?

Igore nasao sam taj .ipsw sto mi je itunes skiuno kod prvog update, medjutim i sa njim opet isto. onaj link sto si okacio vise ne postoji prekinuo mi je download na pola

edit: sad opet radi link... :|

Nisam, ali mora da radi po nekoj logici :-D ja sam do sada ubio iPhone milion puta i povratio ga iz mrtvih :-D igrao sam se do mile volje :-D tako da kulijana mora da radi :-D

Igore nasao sam taj .ipsw sto mi je itunes skiuno kod prvog update, medjutim i sa njim opet isto. onaj link sto si okacio vise ne postoji prekinuo mi je download na pola

edit: sad opet radi link... :|

Evo klikcem link mi radi... Ps nisi trebao da brises link samo ako skida sa operom kliknes na nastavi..

Poslednja izmena:
ok, evo jos 3-4min je ostalo da skine pa odoh u def.

ma ja sam imao samo simfree, jedino mi prvi 2G model pre x godina nije bio simfree i tada sam se bavio malo tom gimnastikom ali ne isplati se...

ok, evo jos 3-4min je ostalo da skine pa odoh u def.

ma ja sam imao samo simfree, jedino mi prvi 2G model pre x godina nije bio simfree i tada sam se bavio malo tom gimnastikom ali ne isplati se...

Kapiram te totalno :-D zato samo simfree i cvrkutanje :-D (makar tako ja razmisljam) :-D

Nemoj da skidaš svašta, treba ti konkretno verzija za tvoj model. Imaš dva modela petice.

Nemoj da skidaš svašta, treba ti konkretno verzija za tvoj model. Imaš dva modela petice.

GSM sam mu poslao nisam ja mentol ;-)

CDMA - iPhone5,2_7.0_11A465_Restore.ipsw

GSM - iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.ipsw

Poslednja izmena:
znam, moj je A1429.
ovo sto sam skinuo je iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.

Upravo sam zavrsio update, install... i sta god da je radio telefon.

Inicijalna reakcija mi je bila: "Ovo je zaista WP8" ali sam ubrzo poceo da naginjem ka tome da je ovo bas hibrid dva sistema. Neke stvari mi se uopste ne dopadaju, poput ovih animacija za otvaranje foldera sa aplikacijama i generalno mi animacije deluju jos sporije nego ranije. Kalendar je malo bolji ali je dalje uzasan. Notes je bas, bas minimalisticki odradjen... ali za sve pare.

Ono sto mi se izuzetno dopada je citljivost teksta i Safari...pogotovo Safari. Control centar radi super.

Gledam iPhone pored mog One i mislim se koliko bi ovaj iOS7 bio dobar na telefonu velcine i ekrana kao sto je HTC One.

Poslednja izmena:
cek, ako ovo uspe i posle toga hocu backup. hoce da mi vrati i passcode?

izbaci mi ovo:

ne verujem.

Prilozi

• iTunes.jpg
    iTunes.jpg
    77.8 KB · Pregleda: 169
pa mislim da je gsm, ovde je kupljen, ni sam vise ne znam.
ako sad ne uspem zvacu neki servis sutra ili ove iz iSr*ije.

pa mislim da je gsm, ovde je kupljen, ni sam vise ne znam.
ako sad ne uspem zvacu neki servis sutra ili ove iz iSr*ije.

Ma GSM je ako ide sim kartica

Just followed directions. Downloaded the .ipsw - should have labels as to which device it works on. Updated and restored my iPhone to latest version which was 6.1.4 and set up as new. Shift/option click UPDATE not RESTORE and selected the downloaded .ipsw.

The not compatible thing I couldn't bypass for some reason on my Mac so I used my fiancé's PC and it went through.

For the 3194 error you have to delete a command in c:/ windows / system 32/ drivers / etc / host with iTunes closed. Reopen and shift/option click update and select .ipsw again and it went through. With the help of my fingers being crossed of course.

pa da, svoju karticu sam ubacio...
uh, necu vise nikad nadu*an da pamtim pasvorde :smash:

pa da, svoju karticu sam ubacio...
uh, necu vise nikad nadu*an da pamtim pasvorde :smash:

hahahah ajde ajde samo lagano ovo da pocepas sto bi bacao pare ovo nije komplikacija, samo treba da se udubis u radnju (mada tesko u takvom stanju :d)

i dalje ne verujem sta radim :). potrazicu jos malo na netu pa ako nadjem neko resenje javljam...

nece... opet stoji no service za mobile network i nece da ga aktivira

iPhone 5
iOS 7 GM (iPhone 5 – Model A1429) iPhone5,2_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 5 GSM Model A1428) iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.ipsw

iPhone 4S
iOS 7 GM (iPhone 4S) iPhone4,1_7.0_11A465_Restore.ipsw

iPhone 4
iOS 7 GM (iPhone 4 - GSM) iPhone3,1_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 4 - CDMA) iPhone3,3_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 4 - GSM Rev A) iPhone3,2_7.0_11A465_Restore.ipsw

iPhone 5
iOS 7 GM (iPhone 5 – Model A1429) iPhone5,2_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 5 GSM Model A1428) iPhone5,1_7.0_11A465_Restore.ipsw

iPhone 4S
iOS 7 GM (iPhone 4S) iPhone4,1_7.0_11A465_Restore.ipsw

iPhone 4
iOS 7 GM (iPhone 4 - GSM) iPhone3,1_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 4 - CDMA) iPhone3,3_7.0_11A465_Restore.ipsw
iOS 7 GM (iPhone 4 - GSM Rev A) iPhone3,2_7.0_11A465_Restore.ipsw

iPhone 5
Model A1429
(CDMA model) 1 (2100 MHz)
3 (1800 MHz)
5 (850 MHz)
13 (700c MHz)
25 (1900 MHz) United States
Appalachian Wireless
Bluegrass Cellular
C Spire
Cellcom
Chariton Valley
Chat Mobility
Northwest Missouri
Pioneer Cellular
Sprint
Strata Networks
Thumb Cellular
Verizon
Virgin Mobile

Japan
KDDI

Puerto Rico
Open Mobile

iPhone 5
Model A1429
(GSM model) 1 (2100 MHz)
3 (1800 MHz)
5 (850 MHz)

http://www.apple.com/iphone/LTE/

Edit: hmmm a preko wifi nisi uspeo nikako da ga aktiviras, ne daje ti odabir operatera?

Ps za fotku vidi se da na sajtu pise CDMA za ovaj iPhone5,2_7.0_11A465_Restore.ipsw

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    97 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
ne, pokusava neko vreme i napise da activation server nije dostupan. ne nudi mi nista oko operatera, izvadim karticu napise ubaci karticu (gore stoji no sim), ubacim pise no service

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno