evo ima na sajtuskidam. a ne nudi update iz itunes na novu... lol...
Dobro je, bitno da si resio.
evo ima na sajtuskidam. a ne nudi update iz itunes na novu... lol...
upravo se pojavio 7
Stavljati ios7 na Ipad 2 ili ne?
He he, radi glatko kao na 6? Videh na nekom linku ranije da kao ima bagova, ali ne rekoše koji su...
radio je update, javio error 6, zatim mi ponudio restore, odradio restore, pojavio mi se pocetni ekran od iOS 7 i nece da mi aktivira iphone, takodje nemam mobilnu mrezu, mogu samo da se nakacim na svoj wifi. ali posle nekog vremena javi da ne moze da aktivira iphone jer ne moze da se zakaci na activation server
kako kad mi ne nadje mobile network, pise no service
Jel imas JB?
sim free jePa kako no service, jedino ako ti iPhone nije sim free ?
sim free je
iPhone 4 Model A1332
nemam restore, kada zakacim iphone pise da pokusava da se zakaci na appstore i javi da nemoze i stoji sve blanko na iphone
pretpostavljam da ce biti kada pokrenem ovo sa linka?
samo ako si telefon povezao sa racunarom kada je bio unlocked, ili jel imas shsh???ima li neko jednostavno resenje da resetujem ovaj passcode? da li bi pomoglo da skinem ios7 pa shift+restore?
bio je povezan i prilikom prvog startovanja iOS-a ponudio mi da postavim passcode, ukucao ga i upisao u notes i posle ga zaboravim a upisan je u fonu.
nemam shsh, nisam ni imao cydi-u. simfree je i imao je fabricki 6.1.4.
evo pokrenuo download again, sada ide full speed. hvala, javljam sta je bilo
kada odem na on this phone na iTunes-u mogu da vidim sta je na njemu.
na telefonu mogu da pokrenem kameru ali kad hocu u album pise da moram prvo da ga otkljucam.
mogu da primam pozive i stizu mi poruke.
ne verujem da mi se ovo desilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari