Šta je novo?

iOS 7

Ima i na win update na najnoviji iTunes, upravo skidam

instalirao itunes 11.1.0.126 i dalje mi nudi update na 6.1.3 nema 7

Meni je na starom iTunes nudio update na iOS7, ali prvo sam dobio da instaliram najnoviji iTunes pa tek iOS7

Stavljati ios7 na Ipad 2 ili ne?

Meni radi i sa starim iTunes-om

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    108.2 KB · Pregleda: 144
upravo se pojavio 7

ok, meni se pojavio :D zasto nije htelo odmah nemam pojma...

He he, radi glatko kao na 6? Videh na nekom linku ranije da kao ima bagova, ali ne rekoše koji su...

instaliram iOS7 i po prvi put aktiviram passcode i u roku od par minuta ga zaboravim. ukucavao sam par puta jer sam bio siguran da ga se secam i sad pise iPhone disabled :(.
evo dok pisem ponovo se pojavilo da ukucam... isao sam na iforgot ali mi ne stize mail. kakav sam bolid :lupko:

radio je update, javio error 6, zatim mi ponudio restore, odradio restore, pojavio mi se pocetni ekran od iOS 7 i nece da mi aktivira iphone, takodje nemam mobilnu mrezu, mogu samo da se nakacim na svoj wifi. ali posle nekog vremena javi da ne moze da aktivira iphone jer ne moze da se zakaci na activation server

radio je update, javio error 6, zatim mi ponudio restore, odradio restore, pojavio mi se pocetni ekran od iOS 7 i nece da mi aktivira iphone, takodje nemam mobilnu mrezu, mogu samo da se nakacim na svoj wifi. ali posle nekog vremena javi da ne moze da aktivira iphone jer ne moze da se zakaci na activation server

iPhone moras da aktiviras pomocu SIM-a ne znam dal hAktivacija radi na ios 7.. Tj skoro sam siguran da ne radi :-D

kako kad mi ne nadje mobile network, pise no service

iPhone 4 Model A1332

nemam restore, kada zakacim iphone pise Accessing iTunes Store i javi da ne moze i stoji sve blanko na iphone
pretpostavljam da ce biti kada pokrenem ovo sa linka?

uh ovo ide 14kB/s :(

Poslednja izmena:
ima li neko jednostavno resenje da resetujem ovaj passcode? da li bi pomoglo da skinem ios7 pa shift+restore?

nemam restore, kada zakacim iphone pise da pokusava da se zakaci na appstore i javi da nemoze i stoji sve blanko na iphone
pretpostavljam da ce biti kada pokrenem ovo sa linka?

moras ga cepiti u DFU mod... http://www.youtube.com/watch?v=Ufw0vAEEI8M

Ps meni cepa 400kb/s +

Edit

ima li neko jednostavno resenje da resetujem ovaj passcode? da li bi pomoglo da skinem ios7 pa shift+restore?
samo ako si telefon povezao sa racunarom kada je bio unlocked, ili jel imas shsh???

Poslednja izmena:
evo pokrenuo download again, sada ide full speed. hvala, javljam sta je bilo

bio je povezan i prilikom prvog startovanja iOS-a ponudio mi da postavim passcode, ukucao ga i upisao u notes i posle ga zaboravim a upisan je u fonu.
nemam shsh, nisam ni imao cydi-u. simfree je i imao je fabricki 6.1.4.

bio je povezan i prilikom prvog startovanja iOS-a ponudio mi da postavim passcode, ukucao ga i upisao u notes i posle ga zaboravim a upisan je u fonu.
nemam shsh, nisam ni imao cydi-u. simfree je i imao je fabricki 6.1.4.

Kada ga udzekas znaci sve ti je unlocked i mozes pristupiti npr fotografijama itd? Npr meni je tel zasticen sifrom prvi put trazio da otkljucam tel da bih mogao da pristupim fajlovima, nakon otkljucavanja pristupio sam telefonu u potpunosti, sto znaci da ako si ti imao unlocked tel na racunaru, radio bi ti Restore + shift... ;-)

evo pokrenuo download again, sada ide full speed. hvala, javljam sta je bilo

Srecno, ne bi trebalo da imas problema iphone 4 je laganica i za downgrade ako imas shsh

Poslednja izmena:
kada odem na on this phone na iTunes-u mogu da vidim sta je na njemu.
na telefonu mogu da pokrenem kameru ali kad hocu u album pise da moram prvo da ga otkljucam.

mogu da primam pozive i stizu mi poruke.
ne verujem da mi se ovo desilo...

kada odem na on this phone na iTunes-u mogu da vidim sta je na njemu.
na telefonu mogu da pokrenem kameru ali kad hocu u album pise da moram prvo da ga otkljucam.

mogu da primam pozive i stizu mi poruke.
ne verujem da mi se ovo desilo...

Uf znaci nije bio unlocked i udzekan :-( mislim da si sada u teskom maleru, ne znam dal bi redsnow mogao da probije to, do sada nisam to radio , locked phone na nepoznat komp... :-(

edit pocepaj ga i ti u DFU mod ili recovery mora da radi :-D pa restore + shift.

Poslednja izmena:
Vrh Dno