Zašto nikad ne puste novi IOS i preko kompa, nego samo OTA ?Mislim da ti ide redom a to ce biti pakao(OTA). Ne znam jel mozes drugacije preko kompa.
Imao si opciju da direkt skines 27, skroz u dnu je bila ta opcija i tako preskocis 26.7Meni i nije, kad sam izabrao 27, krenuo je da mi skida 26.7 na 17 pro
TakodjeNa to sam i kliknuo, a krenuo je da skida 26.7
Jel moze 3 dana?Evo zavrsi brzo na Ipad M1,kao i obicno. Sve radi,baterija ubi.😁
A ne ne, ovog puta all in , pa cemo da kukamo sutra 😂 bh sa 98 na 92% itdStaro pravilo, 26.7 neko vreme pa onda 27, mozda kad izbace sledeci patch. Ne zurite. 😀
Tako je i meni ispalo.Iako deluje da je povukao 26.7, kad zavrsi update pisace da je 27
Meni se to desava kad otvorim Safari pa one favorite aplikacije se drmusaju.Meni radi isto kao i 26. Bolji je dosta kontrast, sve je citljivije dosta. E sad, ne znam zasto i da li i vama ali na otkljucanom ekrani pri pomeranju telefona mi ikonice mrdaju levo desno gore dole i to prilicno losom dinamikom 🙂 sacekacemo index al za sada sve isti klinac..
Oce oci da nam poispadaju..Meni se to desava kad otvorim Safari pa one favorite aplikacije se drmusaju.
Meni iznenađujuće brzo skinulo, a sećam se da je 26 skidalo satima.Meni skida 27 vec pola sata, a download 500mbs, samo se produzava, pise 12 minutes remaining, pa posle 3 minuta 25 minutes remaining, sad pise about 19 minutes remaining, samo se povecava, pa se smanjuje i tako u krug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari