Šta je novo?

iOS 27

Nisam prelazio sa 18 na 26, ali sad hocu na 27. Da li ima neke razlike ako radim OTA update VS preko meka? Sta je brze/bolje?

Mislim da ti ide redom a to ce biti pakao(OTA). Ne znam jel mozes drugacije preko kompa.

Ne bi trebalo da ide 26, pa 27... 26 neće biti dostupan za uređaje koji podržavaju 27.

pa ja mislim da mozes ali ga stavljas u dfu pa upisujes onaj ceo fajl koji skines od njih. Tako nekako,nisam to nikad radio. Od kad sam prestao budziti Android,ovo idem samo regularno ,cak ni bete ne instaliram.

Meni na 14PM samo 26.7, nema još 27, a na MacOS imao izbor da li ću 26.7 ili 27...

Meni krenuo normalno bar na ipad-u. Cekam za telefon da se serveri malo ohlade.😁

Evo zavrsi brzo na Ipad M1,kao i obicno. Sve radi,baterija ubi.😁

Staro pravilo, 26.7 neko vreme pa onda 27, mozda kad izbace sledeci patch. Ne zurite. 😀

Meni radi isto kao i 26. Bolji je dosta kontrast, sve je citljivije dosta. E sad, ne znam zasto i da li i vama ali na otkljucanom ekrani pri pomeranju telefona mi ikonice mrdaju levo desno gore dole i to prilicno losom dinamikom 🙂 sacekacemo index al za sada sve isti klinac..

Dal da ga instaliram na 13 pro? Ocekujem battery health da skine koji procenat. Dal cekat iskustva drugih jer sam se na 26 zaleteo bio a los je bio kocio.

Meni radi isto kao i 26. Bolji je dosta kontrast, sve je citljivije dosta. E sad, ne znam zasto i da li i vama ali na otkljucanom ekrani pri pomeranju telefona mi ikonice mrdaju levo desno gore dole i to prilicno losom dinamikom 🙂 sacekacemo index al za sada sve isti klinac..
Meni se to desava kad otvorim Safari pa one favorite aplikacije se drmusaju.

Meni skida 27 vec pola sata, a download 500mbs, samo se produzava, pise 12 minutes remaining, pa posle 3 minuta 25 minutes remaining, sad pise about 19 minutes remaining, samo se povecava, pa se smanjuje i tako u krug

Nazad
Vrh Dno