Šta je novo?

iOS 26

a bas je zvučalo zanimljivo 😄

Inače meni nešto slabija baterija nego na prethodnoj verziji, možda slegne kroz neki dan

Kome, kao i meni, kopaju oči odvratni rilsi i drugi glupi hdr videi koji ubijaju direktno očne jabučice...u accessibility- displey & text size se štiklira opcija reduce white point. Meni je dovoljno da bude na 25% i ne blješte mi više u facu.

iOS 26 je totalni promašaj. Baterija drži duplo kraće nego na iOS 18, bagova ima na svakom koraku, a jedina nova funkcija je Liquid Glass – koja je, makar meni, potpuno beskorisna i precenjena.

Sa 26.5 baterija malo bolja. 17 Pro.

Ja koristim iphone samo za posao, na 26.5 mi je, kao i pre, baterija drzala po 3 dana, nekad 2 kada imam vise posla na fonu.
iPhone 15 obican.

Ja ne mogu da verujem da ovaj e-mail client, tj mail, koji dolazi po default sa OS ne radi sa gmail-om vec mora prosledjivanje. Navodim gmail iz razloga jer u najgorem slucaju bar 9 od 10 ljudi imaju tu otvorene naloge. Hajd i nekako, nek ide i prosledjivanja ali kasnjenje od 5-15min da ti isti stigne je nedopustivo. Kapiram da mogu uzeti drugi klijent ali ako vec nesto dajes onda nek radi kako treba ili ga ne guraj u default.

Nema to veze sa Apple
klijentom vec Googlom,prezvakani razlozi pre vise godina.

Pusti te fore za malu decu. Znas tebi ne dam, ali zato cu da dam trecoj strani kojoj ti dozvolis da radi kod tebe.

Nazad
Vrh Dno