Šta je novo?

iOS 26

Gde je bolji multitasking na iOS 17 ili 18?
Evo nabavio sa 13mini da ima iOS18. Naspram iOS17, iOS18 je primetno sporiji. Multitasking je ok, ne ubija aplikacije, ali blago laguje, frame rate pada kada se malo uposli vise, scrolling/swipe ne ide skroz glatko, na iOS17 je to sve super brzo. Tek je par dana restore uradjen, mozda bude bolje. Ali kilavije generalno.

Ja sam prešao sa 17 na 18 samo da bih mogao sa stavljam custom ikonice u Control Center za razne Shortcuts koje sam pravio. Tu sam se pomamio, ali posle nema nazad. Sad se neću pomamiti na 26 jer ne daje ništa novo.

Društvo, da li nekom ovih par dana viber baguje katastrofa? Neće da pošalje poruku, kasni sa primanjem? IP 17 Pro ios 26.3

Društvo, da li nekom ovih par dana viber baguje katastrofa? Neće da pošalje poruku, kasni sa primanjem? IP 17 Pro ios 26.3
Problem je Viber, poslednji update.

Nazalost ukorenila se kod nas ta djubrex aplikacija.

Daće Bog

Mene je ova 26.3.1(a) spasila, opet imam App Store koji je otisao u aut sa prethodnim updateom.

To je do cache-a ne do samog update-a. Nazalost kod iOS nema mogucnosti da se, kao kod Samsung-a, isprazni cache particija. To obicno resi puno problema koji se ovde spominju nakon update-a. Svaki update resetuje cache memoriju, pa zbog toga imamo "losiju bateriju", ali se rese neki takvi glupi problemi.

Izašao RC 26.4

Prilozi

• IMG_3284.png
    IMG_3284.png
    686.2 KB · Pregleda: 88
Bas me zanimaju performanse, koliko su sredili. Razocarao sam se sa iOS18 na 13mini. Koristicu stari sa iOS17, neuporedivo je brzi.

Juce vozim, navigacija, slusam YT u pozadini. Poneka aplikacija Viber/Whatsapp otvarana. Otvorim kameru da uslikam brzo jednu obicnu sliku, telefon pocne da trokira, muzika stane, 5 sekundi ne reaguje ni na sta. Ubije sam YT i Google Navigaciju. Sve ispocetka namestati.

Ovo mi se nikada nije desilo sa iOS 17 ni sa dve navigacije paralelno (tipa Komoot i Google maps istovremeno) Sramota.

Bas me zanimaju performanse, koliko su sredili. Razocarao sam se sa iOS18 na 13mini. Koristicu stari sa iOS17, neuporedivo je brzi.

Juce vozim, navigacija, slusam YT u pozadini. Poneka aplikacija Viber/Whatsapp otvarana. Otvorim kameru da uslikam brzo jednu obicnu sliku, telefon pocne da trokira, muzika stane, 5 sekundi ne reaguje ni na sta. Ubije sam YT i Google Navigaciju. Sve ispocetka namestati.

Ovo mi se nikada nije desilo sa iOS 17 ni sa dve navigacije paralelno (tipa Komoot i Google maps istovremeno) Sramota.
17 kida kako radi, a sve isto za nas

Meni je ovaj .a znatno popravio stanje baterije. Rad je ok mada je uvek posle restarta ok par dana...ali baterija je definitivno dosta bolja.

Evo ga konačno i 26.4, da vidimo i tu tastaturu 😜

Prilozi

• IMG_3372.png
    IMG_3372.png
    362.7 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Ajde javljajte ima li promena , meni je ovaj .a za sad ok, sad me vise i strah da update-ujem kad vidim da radi iole ok..

Ajde javljajte ima li promena , meni je ovaj .a za sad ok, sad me vise i strah da update-ujem kad vidim da radi iole ok..
Sudeći po hvalospevima za 26.4 RC, nema razloga da ne ažuriraš. Bolja baterija, tastatura popravljena, bolja baterija.

Nisam ispratio,sta su to popravljali na tastaturi?

Poslednja izmena:
Ma udrite update....uvek je tako. IOS 26.4......imali su i vise nego dovoljno vremena da ga upeglaju. Ja sam ga vec odradio.....vozi kao kroz puter 🙂

imao sam Carrier Settings Update posle update. A1 iphone 12 mini.

Nazad
Vrh Dno