Evo nabavio sa 13mini da ima iOS18. Naspram iOS17, iOS18 je primetno sporiji. Multitasking je ok, ne ubija aplikacije, ali blago laguje, frame rate pada kada se malo uposli vise, scrolling/swipe ne ide skroz glatko, na iOS17 je to sve super brzo. Tek je par dana restore uradjen, mozda bude bolje. Ali kilavije generalno.Gde je bolji multitasking na iOS 17 ili 18?
Meni je juče zabagovalo prilikom slanja jedne poruke… Posle pet minuta sve proradiloDruštvo, da li nekom ovih par dana viber baguje katastrofa? Neće da pošalje poruku, kasni sa primanjem? IP 17 Pro ios 26.3
Problem je Viber, poslednji update.Društvo, da li nekom ovih par dana viber baguje katastrofa? Neće da pošalje poruku, kasni sa primanjem? IP 17 Pro ios 26.3
Ako daje kao sa 26 bolje da ne dajeDaće Bog
![]()
iOS 27 Will Reportedly Be Like Mac OS X Snow Leopard
In his Power On newsletter today, Bloomberg's Mark Gurman reiterated that iOS 27 will be similar to 2009's Mac OS X Snow Leopard, in the sense that one of Apple's biggest priorities is bug fixes for improved performance and stability. During WWDC 2008's State of the Union, Apple showed a slide...www.macrumors.com
ne primecujem razlikuDa li vam se vise trosi baterija sa zadnjim azuriranjem ?
A šta je ovo, jel za betu?
Nije beta, public je.A šta je ovo, jel za betu?
“improved keyboard accuracy when typing quickly.”
17 kida kako radi, a sve isto za nasBas me zanimaju performanse, koliko su sredili. Razocarao sam se sa iOS18 na 13mini. Koristicu stari sa iOS17, neuporedivo je brzi.
Juce vozim, navigacija, slusam YT u pozadini. Poneka aplikacija Viber/Whatsapp otvarana. Otvorim kameru da uslikam brzo jednu obicnu sliku, telefon pocne da trokira, muzika stane, 5 sekundi ne reaguje ni na sta. Ubije sam YT i Google Navigaciju. Sve ispocetka namestati.
Ovo mi se nikada nije desilo sa iOS 17 ni sa dve navigacije paralelno (tipa Komoot i Google maps istovremeno) Sramota.
Sudeći po hvalospevima za 26.4 RC, nema razloga da ne ažuriraš. Bolja baterija, tastatura popravljena, bolja baterija.Ajde javljajte ima li promena , meni je ovaj .a za sad ok, sad me vise i strah da update-ujem kad vidim da radi iole ok..
Pa onaj lag prilikom kucanja, kada se brzo kuca. Čeka se 24.5 za Siri 2.0 u Gemini izvedbiNisam ispratio,sta su to popravljali na tastaturi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari