Nisu 🤐Jel mi se cini ili su sredili ram menadzment? Za sada mi deluje tako samo se bojim da se ne radujem pre vremena.
Nisu 🤐Jel mi se cini ili su sredili ram menadzment? Za sada mi deluje tako samo se bojim da se ne radujem pre vremena.
HmmNa 17 pro ne zasecka
Vidi, ja tvrdim da kod mene ne secka. Mozda je imam neki specijalni komad, ali je tako.
Ne sve je glatko.Kad brises sliku iz galerije, jel ti zasecka prozorce koje iskace za potvrdu brisanja?
Zasecka, zapravo vise je kao frame drop nego bas seckanje, ali da i tu i kad se brisu poruke ili viber poruke ista prica, animacije ne prate lepo. Isto je svuda samo neko vidi neko ne.Kad brises sliku iz galerije, jel ti zasecka prozorce koje iskace za potvrdu brisanja?
Ma ok je nego bas nakon sto si pisao, vidim ovu poruku na redditu.Vidi, ja tvrdim da kod mene ne secka. Mozda je imam neki specijalni komad, ali je tako.
Nije da secka, nego je animacija za potvrdu brisanja na 30-60hz. 16pm
Limited mi je kao i što je bilo.Pogledaj da se nisu dozvole ,za galeriju,u Viberu,resetovale na no access .
Slanje media preko vajbera proradilo danas samo od sebeMeni posle update na obucnoj 17ici kada hocu nesto iz galerije da posaljem preko vibera, otvori prazan ekran i to je to.
Isto me tako zanima,prelazak sa androida na IOS i prebacivanje fajlova,kako ide? Ako je neko probao.
Ne radi ni to kod nas, u Italiji mi je radilo a kod nas ne radi (Google i njegove geo restrikcije čuvene)Prebacivanje fajlova trenuto radi samo na relaciji pixel ka iphone i obrnuto. Google je najavio da će u budućnosti moći i drugi proizvodači.
Za ovo drugo ne znam, ali proguglaj na yt recimo, sigurno je neko testirao ili će se neko javiti možda i ovde.
E samo nam to jos nisu priredili da tel sam radi i prikazuje gde sta i kako hoce... ShowTa promena se dešava pred kraj dana, kako bi ti bolje pokazao šta će se desiti narednih dana. Međutim, nema pravila kad će se taj layout pokazati, koliko dugo će biti tu i kad će da nestane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari