Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395
Bome za sada ovo radi kako ios i treba da radi, bar kod mene.
Meni deluje i baterija da je bolja , samo ram menadzment nisu jos upeglali kako je bilo na 18ici, zna da kad se izotvara vise stvari pa ponovi kroz par sati napravi zadrzsku pa otvori, al bolje nego .1 svakakoDeluje mi da malo vise srce bateriju ali ajde da mu damo par dana da se indeksira kako neki vole da kazu 😃
Da li neko zna kako da prekidam poziv kada me neko pozove?Pre je moglo 2x na power button,a sada mi to ne radi uopste,samo zatamni ekran.Da li sam to negde iskljucio ili nema vise ta mogucnost,ne znam.
Isto tako,dok sam u pozivu recimo na WA i neko me zove na obicno,nemam da prekinem poziv,samo imam da odbacim stari i da se javim,voicemail i da hold i da se javim.
Proveri da nisi negde nesto pritisnuo odnosno iskljucio jer meni ta opcija normalno radi.Da li neko zna kako da prekidam poziv kada me neko pozove?Pre je moglo 2x na power button,a sada mi to ne radi uopste,samo zatamni ekran.Da li sam to negde iskljucio ili nema vise ta mogucnost,ne znam.
Isto tako,dok sam u pozivu recimo na WA i neko me zove na obicno,nemam da prekinem poziv,samo imam da odbacim stari i da se javim,voicemail i da hold i da se javim.
Trenutno mi telefon trosi 15% baterije na sat vremena, na 26.1 sam bio na oko 10% na sat vremana to je poprilican i osetan battery drain
Док сигнал не буде свуда присутан биће ти проблема јер је тражити сигналMeni na 5G Auto on urnise bateriju i kad vratim LTE bude super
Kako radis preko ITunes?Predjoh i ja na 26.2 sa 18ce (16 pro).
Inace zbog nekih predjasnjih iskustva nisam planirao. Iskreno pocelo je da me nervira sto su dosta ikonica promenili da budu u stilu liquid glass-a i to vise nije licilo ni na sta.
Naravno svaki update preko itunesa, clean install i nema problema nikakvih.
Mislim da je inherentno koren svih problema OTA update, pogotovo kod ovih vecih updatea
Samo te javi da ima nova verzija, ides download i update.Kako radis preko ITunes?
Prvo backup celog telefona, reset pa onda vrati sve?
Ili backup svega sem aplikacija, reset i na kraju svaku apk od pocetak instaliraš?
Ja koristim SwiftKey. U početku je bilo problema na iOS 26 ali sada radi bez problema.Jel koristi neko neku drugu tastaturu? Ne mogu da se naviknem na ovu apple, pa sam instalirao gboard. Sada imam problem da mi ne radi vibracija dok tipkam.
Sve je podešeno kako treba
Zabada i dalje kad treba password da se unese - a imas password manager na telefonu.Ja koristim SwiftKey. U početku je bilo problema na iOS 26 ali sada radi bez problema.
Nisam imao tih problema. Sad sam na 26.2.Zabada i dalje kad treba password da se unese - a imas password manager na telefonu.
Nece tastatura da se spusti dole i onda ne mozes da tapnes na input da izaberes autofill...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari