Šta je novo?

iOS 26

ANesto su brljali. Meni je juce bio update za ipad 4gb a jutros 1,5gb. Dobro da nism juce pustio. Na telefonu isto oko 1,4gb a sat 1gb.

Opet nisu resili zatamnjuvanje ekrana kad otkljucam telefon.

Meni telefon bukvalno leti koliko je brz.
Ne bih rekao da je placebo.
Osetno je brži.
13 Pro Max.

Opet novi bagovi. Kalendar i weather aplikacija.

Prilozi

• IMG_2700.jpeg
    IMG_2700.jpeg
    159.8 KB · Pregleda: 123
ne mozes svim ljudima ugoditi 🙂 sta bi tek bilo da je kao android sa nekoliko 1000 modela telefona, tamo mora da je pakao sa updates 🙂

IMG_1356.pngNe kapiram koliko veličina ažuriranja može da oscilira ovoliko za jedan te isti model (iPhone 17)

pa ne koristimo svi isto telefone

Pogledajte prilog 518168Ne kapiram koliko veličina ažuriranja može da oscilira ovoliko za jedan te isti model (iPhone 17)
Ocigledno imaju neki bug vezan za velicinu IPSW fajla.
Kod mene na 17 Pro Max je isto izbacio da je IPSW 11.92GB, ja ga ostavio reko’ nek’ skida u pozadini i uzeo nesto da citam, poslije minut/dva zavrsilo skidanje, sto nije moguce sa mojom brzinom neta.

Ocigledno imaju neki bug vezan za velicinu IPSW fajla.
Kod mene na 17 Pro Max je isto izbacio da je IPSW 11.92GB, ja ga ostavio reko’ nek’ skida u pozadini i uzeo nesto da citam, poslije minut/dva zavrsilo skidanje, sto nije moguce sa mojom brzinom neta.

Slično je bilo i kod mene... Bio sam na 26.2 RC. Obično, ako sa RC uopšte ima update na GM, bude dosta manji... Jutros mi izbacio sa RC na GM 10.6GB.
Međutim, skinuo ga je bukvalno za minut-dva i vrlo brzo završio instalaciju.

Da li je 26.2 zvacnicna verzija?
Jer sam jos uvek 18.6.2?
ne znam dal da instaliram ili da ostanem na ios 18

Imaju li korisnici 17 Pro/PM ovih bagova ili samo modeli ispod njih? Ne vidim da se neko mnogo žali sa novim Pro i Max na ios26?

Ne znam gde bih pitao tj. na kojoj temi ali sinoc mi stize da je sa kartice skinuto 47.99 e i da je nesto kupljeno na Itunes.. Postoji li ikakva sansa da vidim na telefonu i da to negde blokiram, sta vec moze...

Kada idem da pogledam zadnje kupovine samo mi stoji Icloud storage sto je okej, drugo nista...

Poslednja izmena:
Ne znam gde bih pitao tj. na kojoj temi ali sinoc mi stize da je sa kartice skinuto 47.99 e i da je nesto kupljeno na Itunes.. Postoji li ikakva sansa da vidim na telefonu i da to negde blokiram, sta vec moze...

Kada idem da pogledam zadnje kupovine samo mi stoji Icloud storage sto je okej, drugo nista...
Zovi banku odmah i blokiraj karticu. Trazi povracaj sredstava i trazi da ti naprave novu karticu.

Hvala puno, upravo sam odradio... Blokirano, i napravice novu karticu, za povrat novca moram da ulozim reklamaciju pa da provere... Otkazao sam i icloud + i skinuo karticu sa Payment and Shipping... Pa kada nova dodje lako obnoviti za prostor...

Nazad
Vrh Dno