kod mene bilo 13GB, isto 16 proKod mene 12GB??? 16 pro
Kod mene toga nikad nije bilo. 😀
Nije ni Apple više što je nekada bio. iOS 26 je nagora i najbagovitija verzija ovog do sada.Opet novi bagovi. Kalendar i weather aplikacija.
Bukvalno. Svake godine najbagovitiji kad izađe, al ajd, ja predjoh...Da sam dobio dinar svaki put kad bi ovako nesto procitao...
Ocigledno imaju neki bug vezan za velicinu IPSW fajla.Pogledajte prilog 518168Ne kapiram koliko veličina ažuriranja može da oscilira ovoliko za jedan te isti model (iPhone 17)
Ocigledno imaju neki bug vezan za velicinu IPSW fajla.
Kod mene na 17 Pro Max je isto izbacio da je IPSW 11.92GB, ja ga ostavio reko’ nek’ skida u pozadini i uzeo nesto da citam, poslije minut/dva zavrsilo skidanje, sto nije moguce sa mojom brzinom neta.
Ne pipaj nista veruj mi. Posle nema nazad, a ne dobijas bas nista kvalitetnoDa li je 26.2 zvacnicna verzija?
Jer sam jos uvek 18.6.2?
ne znam dal da instaliram ili da ostanem na ios 18
Ipak bolje da ostanem ios 18Ne pipaj nista veruj mi. Posle nema nazad, a ne dobijas bas nista kvalitetno
iphone 15 ios 18 10h sot...Meni iskreno deluje da je battery life bolji na 26.2 na 17PM. Videcu kod zene na 15pm kako se ponasa.
Pogledajte prilog 518234
Zovi banku odmah i blokiraj karticu. Trazi povracaj sredstava i trazi da ti naprave novu karticu.Ne znam gde bih pitao tj. na kojoj temi ali sinoc mi stize da je sa kartice skinuto 47.99 e i da je nesto kupljeno na Itunes.. Postoji li ikakva sansa da vidim na telefonu i da to negde blokiram, sta vec moze...
Kada idem da pogledam zadnje kupovine samo mi stoji Icloud storage sto je okej, drugo nista...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari