Šta je novo?

iOS 26

Ja sam tek juce primetila da ne mogu ikonice da se razvrstaju po zelji i sa razmacima nego su opet stavili ono da naredna ikonica automatski popuni prazninu kad se nesto obrise.. 😱

Mogu da se pomeraju ikone kako hoćeš, samo grid ima tu staru foru da kad nešto izbrišeš, prvu narednu ikonu stavi na to mesto. Samo je pomeri gde želiš i to je to.

Pa ne mogu, ne pisem dzabe. Hocu da predposlednji red ima 3 ikone, ali ne da.

Nisam ni rekao da pišeš džaba, samo pokušavam da skontam šta ne radi jer ikone mogu da se slažu kako hoćeš uz par bezveznih ponašanja grida.

Ako na ovo misliš, daje. Ubacio sam sliku.

Fora je da u momentu kad u pretposlednjem redu stavljaš tri ikone, da u poslednjem redu u tom momentu nema ništa (ili bar da nema ništa na mestu prve ikone u poslednjem redu). Ako ima, kad god izbrišeš četvrtu ikonu u redu iznad, prva iz narednog reda će doći na njeno mesto. Glupo, ali tako je.

Prilozi

• IMG_0245.png
    IMG_0245.png
    1.4 MB · Pregleda: 206
Poslednja izmena:
Znam da su to izmenili da li na ios 18 i da je bila senzacija kao pomeras ikone. Uzas.

Da li neko zna kako da vidim properties od SMS poruke u iMessages koji koristim za iste? Takođe, kada nekome pošaljem SMS i on mi odgovori, ne vidi se vreme kada mi je odgovorio u toku tog dana nego se vidi samo vreme prve poruke tj. moje. U principu ne mogu da znam kada mi je neko odgovorio jer se ne vidi vreme uopdg. U čemu je štos?

Izašao 26.2 RC

Prilozi

• IMG_1022.png
    IMG_1022.png
    501.4 KB · Pregleda: 71

Evo i novina u novom ažuriranju.

Prilozi

• IMG_1084.jpeg
    IMG_1084.jpeg
    112.9 KB · Pregleda: 153
Krsina od sistema koja ghostuje konacno dobila update, da vidimo kako ce se pokazati na ip16 base…meni je malo vise od 4gb

dodali su always on bez slike znaci samo sat, konacno

Ovaj iphone screen flash for notifications radi jako cudno
Ne znam kako su smislili ali ne lici na nesto korisno

Evo i ja upravo instalirao update. Sada da vidimo kako ce se pokazati. Nadam se da ce napokon biti sve upeglano.

Meni radi primetno brze, ispravljen bug sa izlaskom na Lock screen u nekim app( inst) koji me je izludjivao i konačno je proradio za sve duplikate slika da ih nadje… a i galeriju brze otvara…

Jedino sto ga je skidao pola sata… sto valjda govori koliko je bio neophodan…

3,19 GB na 13 Mini. Upravo skidam, piše za minut.

Nazad
Vrh Dno