Немањин Град
Poznat
- Učlanjen(a)
- 23.11.2023
- Poena
- 40
11GB за 16 про
Kod mene 13gb za 16 pro.11GB за 16 про
Isti tel, kod mene 12,3Skoro 14GB za 15 PM. Pa ja se ne sjecam inad da je toliko veliki apdjet bio.
Баш дуго се скидало, а вјероватно пола свијета скида.Ne znam da li sam samo ja ali brzina downloada je kriminalno mala, Internet inače radi normalno van update-a
Uvek pola sveta krene da skida kad je major release u pitanju, ali ne sećam se da je bilo baš ovoliko sporo... fazon već sat vremena stoji 2 hours remaining, a krenuo je od 9 hours remaining...Баш дуго се скидало, а вјероватно пола свијета скида.
Овако на прву није баш вау ово течно стакло
Na 14PM samo 5GB...Meni 11gb za 15pm, al lagano, prvo da vidimo jel ima da se giligicne kad se uspostavi veza.
Svi imamo loša iskustva i svi smo ipak kliknuli na 26.Kazite mi jel ima neodlucnih, i onih koji svojevoljno ostaju na 18ci?
Ja imam poprilicno losa iskustva i u nekom trenutku sam odlucio da ostanem na izvornoj verziji, finalnoj iteraciji, znaci 16 pro, ios 18.6.2 (ili mozda 18.7 kad mi se pojavi).
Inace sam paranoican zbog loseg iskustva sa 13com (usporavanja, glitchevi, zestoki padovi bh) da sam sad sa 16 pro od pocetka izbegavao OTA update i sve radio preko itunesa i da kucnem u drvo, nisam imao problema.
IOS 26 koliko god bio pozeljan, mislim da cu zazaliti i u neko dogledno vreme necu prelaziti, svakako cu pratiti iskustva ljudi...
5.7 na 12 mini ko daje manje? 😂6Gb za 13 Mini.
Sa 14 minuta na 7 daysI kod mene na ipadu i telefonu isto. Ažuriraće se do ujutru.
Impresije? Meni se usijao neviđeno, počeo dao koči nenormalno po završetku instalacije...pa sam morao da ga isključim na 5 min, kako bi se ohladio. Nakon restarta radi bolje, ali sam užasnut dizajnom i rešenjima ovog OS: nakinđuren stakleni izgled, manje ikonice albuma u galeriji, manja tastatura...mogao bih da nabrajam. Video sam prethodno recenzije na YT za betu, koji nisam instalirao. Ali ovako iz prve ruke, nezadovoljan sam. Lagano bih se vratio na 18.66Gb za 13 Mini.
Kazite mi jel ima neodlucnih, i onih koji svojevoljno ostaju na 18ci?
Ja imam poprilicno losa iskustva i u nekom trenutku sam odlucio da ostanem na izvornoj verziji, finalnoj iteraciji, znaci 16 pro, ios 18.6.2 (ili mozda 18.7 kad mi se pojavi).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari