Šta je novo?

iOS 18

moze biti i problem sa G nalogom, imao sam slicne situacije sa prijavom na tweakovane aplikacije...

Pozdrav imam Iphone 13 star 3ipo godine,na njenu je ios 16.6.1. Pre nedelju dana sam primetio da je počeo pomalo da baguje.
Da li bi update resio ovaj problem. Bh 84%

Pozdrav imam Iphone 13 star 3ipo godine,na njenu je ios 16.6.1. Pre nedelju dana sam primetio da je počeo pomalo da baguje.
Bolje odradi full restart i ostani na 16.6.1 i imas TrollStore. iOS 18.5 ubija bateriju.

pa sto si onda pitao?
ili ces da koristis noviju verziju OS gde su ispravljeni bugovi ili ostani na toj staroj bugovitoj verziji. your choice

Na 18.5 sam, i nemam više google widget, je l to ukinuto ili je neki zez kod mene?

Samo da javim,uradio sam update,telefon bolje radi,baterija je pala za 1%. Za sada je okej,videcemo kako će biti.

Najgora stvar je taj BH kad su stavili.

To toliko nema veze sa pravim stanjem baterije da je to cudo.

smtp.mail.me.com

zavisi koji mail server koristis

Ljudi, može mali savet (pomoć). Naime, koristim loopiu za poslovni mail, povezao sam je u mail aplikaciju, stavio da bude push notifikacije i bukv sve to može biti probl oko notifikakcija, ali i dalje ne stižu nikako. U pitnaju je Iphone 14 pro, 18.5 ios.

Ako je neko imao sličan problem, a zna rešenje, bio bih vam zahvalan.

Imam problem sa deljenjem lokacije na sinovljevom ajfonu. Naime posto je maloletan njegov telefon i cloud je povezan za moj,i vec dugo bez problema deli svoju lokaciju sa mnom. Medjutim u subotu je to prestalo,a kad pokusavam da je podeli pise request unavailable please try later. Probali smo sve sto je po internetu savetovano,medjutim nista nije resilo problem. Jedino sto ne mozemo jeste reset iPhone location jer pre resetovanja mu trazi passcode koji kad ukucas kaze nije tacan,a jeste),te stoga ne dozvoljava resetovanje lokacije. Promenili passcode,probali opet,ali opet ponavlja da nije tacan. U pitanju je iphone 15, IOS18.5. Imate li nekih predloga. Predpostavljam da je bug,ali meni prilicno iritirajuci,i evo neresiv vec dva dana.
(Restartovali telefon,izlogovali se iz clauda i vratili,iskljucili pa ukljucili find my,lokacija svuda ukljucena..itd)
Takodje predpostavljam da je bug jer ne prihvata passcode pri resetovanju.

Nije,probali smo i to. On ima svoj cloud,samo je povezan sa mojim,ondnosno ja sam kao roditelj,ali ima svoj cloud,svoju sifru.

Jesi siguran da nije na svoju ruku promenio pass? dosadilo mu da mu ogranicavas stvari,samo nece da prizna da je cackao?

Ja sam to podesavao pre par dana i znam da ima 3 passcode-a. Moj, njegov i jos neki screen time passcode, koji ukucam kad menjam nesto kod njega na telefonu. Pa cisto proveri da nije mozda tako nesto.

Onda probas drugi mail klijent, Outlook sigurno radi.

Jok,nije menjao,otkljucam telefon aama bez njega bez problema. Ali smo onda opet promenili zajedni novi,i nece sa novim.
Znam da ima i screen time pascode,ali nije ni to,pokusala sam.
Dakle bukvalno ne prihvata njegov pascode kada zeli da restartuje telefon (odnosno podesavanja lokacije),ali isti taj pascode prihvata kada upali telefon,da bi mogao da ga otkljuca i koristi 😵‍💫

Nazad
Vrh Dno