- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,185
Nema…mene iskreno boli uvce, super mi je 14 pro.Jesam li ja dobro shvatio, 14 pro telefoni neće moći ni clean up da imaju?
Nema…mene iskreno boli uvce, super mi je 14 pro.Jesam li ja dobro shvatio, 14 pro telefoni neće moći ni clean up da imaju?
Isto, jesu li i ovo proglasili za AI pa ne radi na 14Pro?Ima opcije za snimanje poziva, ali kada se javim nestane. Ja ne mogu da aktiviram dok zovem.
Totalno zbunjujuce
ne mora AI za snimanje poziva^ ideš u settings/apps/phone I Onda imaš opciju call recording samo je upali. Jesi aktivirao AI? Moraš da bi dobio snimanje.
Hvala, sad mi radi snimanje razgovora na 13 miniCall recording na iPhone 14 Pro: nije dovoljno da opcija bude uključena na telefonu već je bitno da u Settings>General>Language&Region prefered language bude poređan ovim redom:
1. English (US)
2. Serbian
Tek kad sam promenio ovaj redosled Call recording radi. Prethodno, opcija snimanja se samo pojavi na telefonu ali kako uspostavim vezu - nestane.
Isto. Postaje baš iritirajuće. Radio sam reinstal jednom već.После апдејта на 18.1 поново се активирао проблем са SwiftKey тастатуром коју телефон сам од себе замени са фабричком.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari