Šta je novo?

iOS 18

Tensor na pixelu6 npr je duplo slabiji od a16. Sramota..

Ima opcije za snimanje poziva, ali kada se javim nestane. Ja ne mogu da aktiviram dok zovem.

Totalno zbunjujuce
Isto, jesu li i ovo proglasili za AI pa ne radi na 14Pro?
Inače, slažem se za clean up, deluje totalno amaterski (probao na IPad pro)

Dobro da nisu predikciju na tastaturi proglasili za AI, pa da ni to ne radi na 14pm.
Ej bre, 14pm nema dovoljno jak procesor da podrži clean up i snimanje razgovora...
Nije da mi trebaju ove opcije, Google photos ionako to radi mnogo bolje, ali me nervira jako ovakva politika.

Ja sam presao sa Google Photos na iCloud skroz. Jer je zgodnija organizacija i sve na jednom mestu. Mada najvise sto offload slika iz telefona dobro radi pa se ne prepuni telelefon nikada.

Ali Google Photos je dosta bolji, iCloud Photos online je neupotrebljiv, nema Search uopste, svasta.

14 PM i obicne petnaestice nisu dobile AI ne zbog procesora,nego po njima zbog nedostatka RAM mrmorije (navodni neopgodno je minimum 8GB rama)

Znamo da je kod njih uvek "fali ti jedan papir" 😁 fora za tehničke novitete i na to navikneš/prihvatiš ako te isključivo zanima iOS.

Iskreno me više zanima kad će da ispeglaju bagove i potrošnju baterije i da sve radi kako treba 😃

Kod clean up, zašto ne može da se izbriše lice nečije? Piše Safety filter applied?

Ima li fora da kod nas proradi Chas?

Poštovanje,uzeo sam Iphone 16 pro 256gb.
Prezadovoljan telefonom. Opcija za snimanje poziva mi je aktivirana. Notes aplikacija takođe je tu. Međutim kada imam poziv,ne postoji mi opcija u gornjem levom uglu da potvrdim za snimanje poziva. Prilikom aktivacije uređaja,brisao sam neke fabričke aplikacije. Da li sam baš izbrisao tu aplikaciju,tipa oko rikordinga? Molim za pomoć koju aplikaciju da vratim i da imam to

^ ideš u settings/apps/phone I Onda imaš opciju call recording samo je upali. Jesi aktivirao AI? Moraš da bi dobio snimanje.

Prilozi

• IMG_1125.png
    IMG_1125.png
    50.5 KB · Pregleda: 41
Jel mora ai ili ne mora? Ja na 13 mini imam opciju za snimanje razgovora i uključena je ali tokom poziva nema te opcije.

Ja nisam nistao dirao, samo sam uradio update i dobio opciju u gornjem levom uglu kada sam u pozivu.
15 obican imam

na 15 PRO radi posle update na 18.1 , aktivirala i AI a na 14 radi posle update na 18.1 (ona ni nema AI)

^ samo 15pro, 15pm i cela 16 serija imaju AI. Ostali valjda ne mogu zbog procesora što je generalno prodavanje magle da bi se uzeli novi modeli.

^ znam za to, nego sam napisala za call recording da na 14 radi cim se podigla verzija na 18.1

Call recording na iPhone 14 Pro: nije dovoljno da opcija bude uključena na telefonu već je bitno da u Settings>General>Language&Region prefered language bude poređan ovim redom:
1. English (US)
2. Serbian

Tek kad sam promenio ovaj redosled Call recording radi. Prethodno, opcija snimanja se samo pojavi na telefonu ali kako uspostavim vezu - nestane.

Call recording na iPhone 14 Pro: nije dovoljno da opcija bude uključena na telefonu već je bitno da u Settings>General>Language&Region prefered language bude poređan ovim redom:
1. English (US)
2. Serbian

Tek kad sam promenio ovaj redosled Call recording radi. Prethodno, opcija snimanja se samo pojavi na telefonu ali kako uspostavim vezu - nestane.
Hvala, sad mi radi snimanje razgovora na 13 mini

Ја на 15 плус имам снимање позива. Када позовем упалим и гласовна порука да се позив снима

Sa kojim sistemom ste generalno zadovoljniji sto se rada i baterije tice? Uzeo sam 15 pm i na njemu je 17ica. Ikonice i ai me ne zanima

Ma cepaj na 18.1. Radi kao i posle svakog update-a. Ako te bas interesuje, ista kombinacija je kao tvoja.

После апдејта на 18.1 поново се активирао проблем са SwiftKey тастатуром коју телефон сам од себе замени са фабричком.

После апдејта на 18.1 поново се активирао проблем са SwiftKey тастатуром коју телефон сам од себе замени са фабричком.
Isto. Postaje baš iritirajuće. Radio sam reinstal jednom već.

Ja sam to resio brisanjem pa ponovo instalacija.

Da li postoji ikako mogucnost da se notifikacije u slusalici ne oglasavaju toliko glasno tokom poziva? Prelazim sa Androida na IOS,i ovo mi je prosto ne shvatljivo za moje slusne organe

^ mislim da ne može. Možda neko od kolega zna

Nazad
Vrh Dno