jezik je kao kod tebe ali dok regiju nisam stavio na USA nije hteo da mi da opciju. Evo slika i na čekanju sam.
Koliko vidim po 5G mreži ti nisi u Srbiji, a ako si u EU ili Kini ne možeš nikako imati Apple Intelligence.
Pa nisi namestio jezik na AMERIČKI engleski, vidiš da piše samo English (a to je britanski). Izvini, ali ovde kao da kineski pričamo 😂
Pa eto, a ostali kažu ne može jer ne znaju razliku između JEZIKA koji se naziva English (US) i regiona US. Dve odvojene stvari.Meni je jezik US English ali regija regularno setovana na Srbiju i prijavio sam se na waitlistu bez problema. Na Mac-u sam već dobio pristup, kontam uskoro ću i na telefonu
Da ja američki engleski, pisalo bi kao kod mene na slici “English (US)”, ali okej, ti svakako ne možeš imati u EU…English (US) samo jedan engleski sam ubacio alooo. Nije engleski engleski vec americki engleski al kako kolega rece, ja sam u eu pa i nemam. O Boze sveti nemam u Njemackoj a imao bih u Bosni, kadar nevjera
Isto i ja, samo meni se nigde taj apple inteligence ne pojavljuje, najvise me zanima taj cleanup na slikamaJa sam evo sad prvi put upalio Siri/AI od kako sam prešao na iph(13pm). Verovatno ću ugasiti bude li crpeo bat. Sad sam na čekanju za ovo novo.
Džaba kad meni nije dao dok region nisam stavio na USA. Kad odradim instalaciju probaću da stavim nazad na Srbiju.
Kod kolege je bilo oko 1h čekanje ali ne na beti nego oficijalni. Kod mene je već 45min i ništa za sada.Je l može neko od kolega forumaša sa bete da kaže koliko se u proseku čeka na ovoj listi čekanja?
Inače, da potvrdim sve ono napisano, nije htelo English (Serbia), niti UK engleski, mora sve na US da ide. I Clean up je krš, gore radi nego na Snapseed, ni i od inteligencije nema tu.
Pogledajte prilog 464345
A koja je ovo logika da dobije Bosna, Kosovo, Andora a ne Njemacka, Austrija, Francuska gdje je mnogo veci broj korisnika?
Jer EU zakon to zasad ne dopustaA koja je ovo logika da dobije Bosna, Kosovo, Andora a ne Njemacka, Austrija, Francuska gdje je mnogo veci broj korisnika?
Ne kontam majke mi
Imaš to odmah i bez ovih podešavanja, klikni samo na ove tri linijice na dnu slike, pa skroz desno imaš opciju Clean Up. Sačekaš samo par sekundi download i stiže ta glupost.Isto i ja, samo meni se nigde taj apple inteligence ne pojavljuje, najvise me zanima taj cleanup na slikama
Odlično, ja sam mislio da se danima čeka. Trebali su to po defaultu da upale nama na 15 Pro i 16icama, kad su već trubili na sva zvona o tome.Kod kolege je bilo oko 1h čekanje ali ne na beti nego oficijalni. Kod mene je već 45min i ništa za sada.
Nemam tu opciju, trenutno mi je ugasen Siri, jel mora biti ona enabled da bi imao clean up opciju?Imaš to odmah i bez ovih podešavanja, klikni samo na ove tri linijice na dnu slike, pa skroz desno imaš opciju Clean Up. Sačekaš samo par sekundi download i stiže ta glupost.
Pogledajte prilog 464351
Odlično, ja sam mislio da se danima čeka. Trebali su to po defaultu da upale nama na 15 Pro i 16icama, kad su već trubili na sva zvona o tome.
Nisam podneo zahtev za apple int, ugasio sam siri takodje, mislio sam da ce clean up raditi i bez toga a ako nece sta da mu radim, iskreno mislim da mi nije toliko neophodan.Za 13 Pro je malo duže čekanje da odobre![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari