Šta je novo?

iOS 18

Jezik je engleski jer ne koristim ex yu pošto je idiotski prevedeno.

Kod mene nece nikako, i telefon je na US eng i region i sve, nmg se prijaviti.
Niti mi se clean up pojavljuje, sto neko rece da ima.

Meni je jezik US English ali regija regularno setovana na Srbiju i prijavio sam se na waitlistu bez problema. Na Mac-u sam već dobio pristup, kontam uskoro ću i na telefonu

Jel ovo ovako treba? Sve namjestim i opet nema.
Pogledajte prilog 464342Pogledajte prilog 464343
Pa nisi namestio jezik na AMERIČKI engleski, vidiš da piše samo English (a to je britanski). Izvini, ali ovde kao da kineski pričamo 😂
Meni je jezik US English ali regija regularno setovana na Srbiju i prijavio sam se na waitlistu bez problema. Na Mac-u sam već dobio pristup, kontam uskoro ću i na telefonu
Pa eto, a ostali kažu ne može jer ne znaju razliku između JEZIKA koji se naziva English (US) i regiona US. Dve odvojene stvari.

Sve piše za pismene

Dakle:
  • iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 15 Pro, or iPhone 15 Pro Max; any iPad with A17 Pro or M1 and later; Mac with M1 or later
  • iOS 18.1, iPadOS 18.1, or macOS Sequoia 15.1
  • Device language and Siri language set to a supported language
  • 4 GB of storage

English (US) samo jedan engleski sam ubacio alooo. Nije engleski engleski vec americki engleski al kako kolega rece, ja sam u eu pa i nemam. O Boze sveti nemam u Njemackoj a imao bih u Bosni, kadar nevjera

English (US) samo jedan engleski sam ubacio alooo. Nije engleski engleski vec americki engleski al kako kolega rece, ja sam u eu pa i nemam. O Boze sveti nemam u Njemackoj a imao bih u Bosni, kadar nevjera
Da ja američki engleski, pisalo bi kao kod mene na slici “English (US)”, ali okej, ti svakako ne možeš imati u EU…

Ja sam evo sad prvi put upalio Siri/AI od kako sam prešao na iph(13pm). Verovatno ću ugasiti bude li crpeo bat. Sad sam na čekanju za ovo novo.

Je l može neko od kolega forumaša sa bete da kaže koliko se u proseku čeka na ovoj listi čekanja?

Inače, da potvrdim sve ono napisano, nije htelo English (Serbia), niti UK engleski, mora sve na US da ide. I Clean up je krš, gore radi nego na Snapseed, ni i od inteligencije nema tu.

IMG_7324.png

Je l može neko od kolega forumaša sa bete da kaže koliko se u proseku čeka na ovoj listi čekanja?

Inače, da potvrdim sve ono napisano, nije htelo English (Serbia), niti UK engleski, mora sve na US da ide. I Clean up je krš, gore radi nego na Snapseed, ni i od inteligencije nema tu.

Pogledajte prilog 464345
Kod kolege je bilo oko 1h čekanje ali ne na beti nego oficijalni. Kod mene je već 45min i ništa za sada.

Kao da su kod nas, mali broj šaltera su otvorili, a mnogo ljudi je nagrnulo 😁

pa zbog EU i raznih zakona o zastiti korisnika, jer u ovim prvim nabrojanim drzavama skoro da i ne postoje institucije

Isto i ja, samo meni se nigde taj apple inteligence ne pojavljuje, najvise me zanima taj cleanup na slikama
Imaš to odmah i bez ovih podešavanja, klikni samo na ove tri linijice na dnu slike, pa skroz desno imaš opciju Clean Up. Sačekaš samo par sekundi download i stiže ta glupost.
IMG_7325.jpeg
Kod kolege je bilo oko 1h čekanje ali ne na beti nego oficijalni. Kod mene je već 45min i ništa za sada.
Odlično, ja sam mislio da se danima čeka. Trebali su to po defaultu da upale nama na 15 Pro i 16icama, kad su već trubili na sva zvona o tome.

Imaš to odmah i bez ovih podešavanja, klikni samo na ove tri linijice na dnu slike, pa skroz desno imaš opciju Clean Up. Sačekaš samo par sekundi download i stiže ta glupost.
Pogledajte prilog 464351

Odlično, ja sam mislio da se danima čeka. Trebali su to po defaultu da upale nama na 15 Pro i 16icama, kad su već trubili na sva zvona o tome.
Nemam tu opciju, trenutno mi je ugasen Siri, jel mora biti ona enabled da bi imao clean up opciju?

^ ne treba. Samo download će biti. Koji model imaš?

Iphone 13 pro, odradio pre jedno 2 sata update na zadnji IOS, iskreno Siri ne koristim jer mislim da mi je nepotrebna a zelim i da mi baterija sto duze traje ma telefonu.

Kod mene sada preparing. Hoće li više da bude gotovo. Koliko čekamo kao da će nam iphone postati terminator 🤣

Ja ne znam što vi čekate? Kod mene je odmah aktivan, mada sam pre nadogradnje prebacio na USA sve, čitajući temu, i nemam više šta da aktiviran, clean Up se sam skino za slike kada sam klino na opciju.
Kako se aktivira snimanje pozva?

Nazad
Vrh Dno