NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Radi kako bi trebalo, screen time je screen time. Racuna screen time i kada se koristi mirroring na macosu
ne radi nigde van SAD, koliko znamDa li radi nekome RCS u Messages na iOS 18?
Napravi Toggle preko Shortcuts pa ćeš moći da gasiš i pališ na klik. Možda deluje kao duplikat, ali ja sam ostavio i gore levo da ga gasim na 24h i dole desno da mogu da ugasim trajno na klik:Ne znam zasto bilo ko tamo smatra da ja zelim da ugasim na jedan klik BT ali samo do ujutru?
Mislim da zasluzujemo malo vise od ovog ponizavanja, napravi dve precice pa nek svako gasi kako zeli!
Jako je jednostavno ON i OFF
Prosto je kao pasulj!
Samo kad kupiš AWDa li ima opcija u 18ici da se ne pali ekran kada stigne notifikacija?
to lutko 💪 hvalaaaaAdGuard DNS — ad-blocking DNS server
Create your ad-blocking DNS server that will protect your personal data, prevent tracking and allow you to control access to specific content on the Internet.adguard-dns.io
Ne znam sta mu dodje AW, al znam da je muka svaku app pojedinacno gasiti, zato pitah..Samo kad kupiš AW
Pa nemas duplih zato je i nema...Gde mi nestade opcija za brisanje duplih fotografija, sve sam probao.
Svake godine ista priča, uvek prvih nekoliko verzija ima losu autonomiju.Kolega je uzeo 13icu pre mesec dana, posle up na 18 baterija mu je pala na 97% i dosta mu je manja autonomija. Ebg mozda ne treba ici vise od 2 ios-a od izlaska uredjaja, ocigledno da i novi telefoni bivaju skrkani
Imam, nasao sam ih nekoliko, sve su skrinsotovi.Pa nemas duplih zato je i nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari