Šta je novo?

iOS 18

Ima opcija Call recording u phone podešavanjima, valjda je to to. Ne znam da li treba i nešto posle da se odobri tokom poziva, niko me nije zvao u ovih sat-dva.

Ljudi kakav 13 pro da dobije clean up? Ja napisah da su glupu opciju koja postoji 100god na drugim aplikacijama, pod izgovorom da je neka ai, izbacili iz svih modela osim 15 pro/max i 16,16pro/max. Kakav procesor treba za brisanje tačkica sa fotografija.

E'o ga. Nit' smrdi, nit' miriše,
videćemo..

Prilozi

• IMG_7577.png
    IMG_7577.png
    260.3 KB · Pregleda: 137
Stiglo 🤣

Prilozi

• IMG_1122.png
    IMG_1122.png
    238 KB · Pregleda: 118
ja probo ovaj clean tesko smece imam osecaj da preko drugih aplikacija daleko bolje radi...

pa cekaj polako, treba da nauci

Kako se aktivira snimanje pozva?
Kada je neko javi u gornjem levom ćošku ispod sata imaš nekoliko crtica, to klikneš, onaj sa druge strane poziva dobije obaveštenje da će se poziv snimati i onda kreće. Snimane pozive čuva u Notes aplikaciji, a ako je na engleskom odmah odradi Transcript.

P.S. I ja dobio odobrenje za AI

IMG_1727.png
Cekamo odobrenje, a siri i ne koristim potpuno mi je iskljucen, tako da ja i ne ocekujem neke benefite od AI.

Kada je neko javi u gornjem levom ćošku ispod sata imaš nekoliko crtica, to klikneš, onaj sa druge strane poziva dobije obaveštenje da će se poziv snimati i onda kreće. Snimane pozive čuva u Notes aplikaciji, a ako je na engleskom odmah odradi Transcript.

P.S. I ja dobio odobrenje za AI

U toku poziva u gonjem levom uglu ima da se klikne ikona za snimanje. Kvalitet zvuka snimljenog je odličan, snima obične i facetime poziv preko neta. E sad, ne vidoh opciju da utomatski snima, ako svaki put moram da kliknem kao da ga nisu ni ubacili, a na sve ovo ide zvučno ovaeštenje da se snima razgovor na Eng. Za sada neupotrebljivo totalno.

ja probo ovaj clean tesko smece imam osecaj da preko drugih aplikacija daleko bolje radi...
Sramota je to izbaciti pod imenom ai. Još veća sramota je to predstaviti kao naprednu tehnologiju koju ne podržava većina procesora. To može nokia 3310 da podrži. Postaju svoja noćna mora, poluproizvod.

Koliko dugo se čeka na ovoj waitinglist? Da li je nekome već pušteno?

^ otprilike 1h do 1.5h, zavisi kako kome

Sramota je to izbaciti pod imenom ai. Još veća sramota je to predstaviti kao naprednu tehnologiju koju ne podržava većina procesora. To može nokia 3310 da podrži. Postaju svoja noćna mora, poluproizvod.
Kod mene ipad pro sa m2 ima AI, dok 14pm nema

Koja je to logika isti chipovi hahha

naravno da nisu isti

Stiglo za 15 min.

Ima opcije za snimanje poziva, ali kada se javim nestane. Ja ne mogu da aktiviram dok zovem.

Totalno zbunjujuce

Ne svidja mi se u kom pravcu idu.
Mene je zanimao Pixel 9 Pro XL, mozda i prelomim na njega sa 15PM.
Sto se tice tog brisanja objekata sa fotografija, na Pixelu 6 to je odlicno radilo, mogu misliti kako je na ovom 9 Pro Xl.

Ne svidja mi se u kom pravcu idu.
Mene je zanimao Pixel 9 Pro XL, mozda i prelomim na njega sa 15PM.
Sto se tice tog brisanja objekata sa fotografija, na Pixelu 6 to je odlicno radilo, mogu misliti kako je na ovom 9 Pro Xl.
Zato što je google-ov snapseed. Samo su ga implementirali u sistem. Dok ovi takve stvari zovu ai i ne daju svim korisnicima pod glupim izgovorom. Znači ne ai kao takav nego glupu opciju u galeriji koja nikakve veze nema sa ai. Ko koristi photoshop zna kako to treba da izgleda a ovo je smešno... Da nije snapseed-a ovako neku površinu obradu fotografije na ios-u bi plaćali mesečno.

Jutros podneo zahtev, bilo uključeno za 10 minuta. Region je stavljen na Srbiju.
Iskreno ne znam ni što sam to radio jer ne znam šta će mi.
Sto se tiče Clean up-a, mogu samo da kažem da je to kod Samsunga mnooogo bolje odrađeno...

Clean up nekad odradi odlično nekad totalno uprska. Zavisi od pozadine

Da i mi imamo nešto bolje od EU. Sad će cela Evropa da prebaci na Srbija region 🤣

Ma dzaba i prebaciti opet ne moze. Probao sam i nece.
Sledece sedmice cu na godisnji u bosnu pa da vidim zasto toliki hajp 😄

Jesam li ja dobro shvatio, 14 pro telefoni neće moći ni clean up da imaju?

^ ako ne grešim 15 pro i pm. I kompletno 16 serija.

Nazad
Vrh Dno