Ma to razumem, koristim bete odavnooo. Manje problema sam imao letos sa prvim ios 18 betama nego sada na 18.1. Ram management mi je takođe gori, manje aplikacija drzi u pozadini. Na prvim 18 betama letos, telefon mi je bio fluidniji nego sada.Pa zato se zove i beta. Neće sigurno biti stabilno kao puna verzija. 😅
Nov, neotpakovan, prva aktivacija, nije zaključan (ne znam ni da li postoje zaključani više kod nas).Nov, polovan? Mozda zakljucan na neku mrezu?
Ja sam se oko ovog problema drndao sa Apple jednom 4 sata. Razlog je meni bio što uređaj nije prijavljen na njihov server ili kako ga god zvali (preko podešavanja, nije odobreno bilo korišćenje iMessage i FaceTime), a na Mekbuku i Ajpedu za deljenje funkcija nije mogla da se izabere Srbija. Rešenje je bilo da se prijavim sa Hrvatskom na Epl server, pa onda i automatski proradi ceo sistem.Ne znam gde da pitam al ajd ovde.
Drugarica kupila iPhone po prvi put u životu.
Ne može da se aktivira imessages / FaceTime.
Mts operater, probala je sve sa Apple sajta / gugla.
Poslednja verzija ios-a, reset podešavanja mreže, reset fona, zvala mts kažu ne veruju da je do njih.
Samo vrti i ništa se ne dešava.
Prvo je pisalo da ne može da se aktivira sad, a posle restarta i to samo vrti.
Da li neko ima ideju možda?
Hm ovo prvi put čujem.Ja sam se oko ovog problema drndao sa Apple jednom 4 sata. Razlog je meni bio što uređaj nije prijavljen na njihov server ili kako ga god zvali (preko podešavanja, nije odobreno bilo korišćenje iMessage i FaceTime), a na Mekbuku i Ajpedu za deljenje funkcija nije mogla da se izabere Srbija. Rešenje je bilo da se prijavim sa Hrvatskom na Epl server, pa onda i automatski proradi ceo sistem.
Nema nikakav broj, tek je kupila prvi put iPhone i novi icloud napravila sa ovim brojem i mejlom, znači sve od 0.Hm, ne deluje mi da je to isti problem. Je li u njenom Apple nalogu stoji nekakav broj telefona? Tipa na koji bi dobijala kodove za potvrde i sl.
Inače i na mom poslovnom kad sam uzeo novi 15 pre koji dan sam morao da radim restore iosa preko kompa jer je isto bio zakucao kod prvog paljenja...Ja sve mislim da je problem do tebe... Prvo se onoj prvoj koleginici zakucao telefon na prvom paljenju, a sad ovoj neće da radi FaceTime i ostalo...
Znaju oni da si poturica sa Pixelom džabe im osposobljavas Apple uredjaje![]()
A jel imas bag u galeriji, iznad sam ga opisao 😂Izašla sinoć nova Beta, sređen je bag sa tastaturom (bar kod mene)😃
Nisam primetio tako nešto ni pre, a ni sadA jel imas bag u galeriji, iznad sam ga opisao 😂
Jel pricamo o istom bagu, sto zastane prilikom kucanja?Sredjen lag tastature defitinitvno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari