Meni konkretno ne na 17, al se sećam dok je bila 16ica, i tad sam imao betu, dugo dugo se dešavalo to. Sad kad sam pročitao ovo sam skontao da zapravo dugo nisam čuo.Da li se nekome dešava na viber i whatsapp aplikacijama da se zvuk tastature/kucanja ponekad pojača sam od sebe, naročito kad citiram nečiju poruku?
Da, na viberu je dominantnije.🙂 Srećom postoji opcija da se isključi zvuk u tim aplikacijama.Dešava se i na iOS 17 😃 i to isključivo na tim aplikacijama. Mislim da je svima jasno gde je dominantno 😁
ne mora da znaci, ali svakako preporuka za prelazak.. mozda i taj ima neki bag koji uopste nisi nis video.Kakav je iPhone 14 Pro sa 17.1.1? Hocu da zamenim iPhone 13 PM za 14 Pro zbog velicine samo... 13 PM je radi dobro, predpostavljam da kod iOS-a kad jedan model telefona ima bug imaju ga i svi jel tako nekako?
Mobile service/mobile data options/voice & data, tu imaš da izabereš 5G,4G… plus opcija da se upali volteNe mogu da nađem nigde u settings da li mi radi VoLTE, ali sudeći po kvalitetu zvuka sagovornika, rekao bih da radi. Sim kartica mi je stara 6-7 godina...
M
Mobile service/mobile data options/voice & data, tu imaš da izabereš 5G,4G… plus opcija da se upali volte
Pod voice & data imam samo 5G auto, 5G on i LTE. Nigde ništa ne piše o VoLTE. Da odem onda po novu sim karticu? Valjda ću onda dobiti tu opciju?M
Mobile service/mobile data options/voice & data, tu imaš da izabereš 5G,4G… plus opcija da se upali volte
Što kaže kolega @illidan pozovi nekog i pričaj na spikerfon. Tu ćeš videti da li ti pada na 3G. Ako padne definitivno nemaš, promeni karticu i ako tada ne bude pozovi call centar da ti aktiviraju.Pod voice & data imam samo 5G auto, 5G on i LTE. Nigde ništa ne piše o VoLTE. Da odem onda po novu sim karticu? Valjda ću onda dobiti tu opciju?
@illidan
Ne znam da li mi je spustio na 3G ili ostao na LTE, ali pretpostavljam da jeste spustio na 3G, pošto uspostavljanje poziva sporo radi. Na Androidu sam imao i ikonu VoLTE, momentalno je zvonilo sagovorniku, dok sad ima sekund laga.
A1 ima drugačije podešena carrier podešavanja na iPhone-u od ostalih operatera. Kod njih nema prisilnog podešavanja na 3G, a VoLTE je nemoguće izgasiti kroz podešavanja uređaja, to jest uvek je upaljen. Kod iPhone-a operater u saradnji sa Apple-om odlučuje koja će podešavanja biti dostupna, a za neke stvari je potrebna i sertifikacija Apple-a.Ovako je na Yetelu, A1 onda nema Volte uopšte
Upravo je kroz neki update i došla nova verzija carrier podešavanja koja isključuje mogućnost gašenja VoLTE-a, prisilnog 3G-a, kao i dodatak 5G sertifikacije. Npr. A1 je dobio opcije za 5G dosta pre mts-a i Yettel-apre, negde u ios 16 je bilo, pa je nestalo, kao da su promenili da bude automatski on
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari