Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Niko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
Pretpostavljam da niko ne odgovara jer ne znaju o čemu tačno pričaš. Ja nikakvih problema sa tihim notifikacijama nisam imao ni na 16, ni sada na 17.Niko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
Meni radi, baš sam danas plaćao nešto.Aplikacija poštanske ne radi .
Mi u kancelariji imamo isti problem. Nikom ne radi u 2 smera. Pokusali smo sve sta je pisano u ovoj temi i na redditu ali nista nije pomoglo.Žena i ja smo napravili postere. Ja nju kad zovem njoj izlazi moj, a ja vidim samo njenu malu sliku u u uglu na sivoj pozadini. Isto je i kad ona mene zove. Inače svo vreme od kad imamo iphone koristimo samo iMessage
Meni radi, čak sam radio i factory resetAplikacija poštanske ne radi .
meni radi, doduše meni je od bivše mts banke ali se zove Mobi BPS i ima logo poštanske.Aplikacija poštanske ne radi .
Probaj sa gašenjem opcije Face ID & passcode / Attention-aware featuresNiko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
sve moguce smo isprobali na svim uredjajima i nista. i obican 14 ima koleginica i isti problem ima.Probaj sa gašenjem opcije Face ID & passcode / Attention-aware features
Imaš foru na YouTube, da putem aplikacije GarageBand podigneš jačinu melodije na veću glasnoću.sve moguce smo isprobali na svim uredjajima i nista. i obican 14 ima koleginica i isti problem ima.
Na home screen, zadržiš widget i izabereš ručno unesenu lokaciju ispod my location. Za lock screen ne vidim rješenje, jednostavno je potrebna lokacija.Pozdrav ljudi.
Ranije na 16.6 je weather widget na home screen i na lock screen mogao da radi i kada je selektovano koriscenje lokacije WHILE USING THE APP ONLY. Sada kada je ta opcija ukljucena widget na home screen i na lock screen ne prikazuje vreme, dok se ne ukljuci WHILE USING THE APP OR WIDGETS. Ima li nekog resenja za ovo?
Da to znam za tu opciju, nego ranije je moglo da radi i sa opcijom kada je ukljuceno koriscenje lokacije samo u aplikaciji dok sada nece.Na home screen, zadržiš widget i izabereš ručno unesenu lokaciju ispod my location. Za lock screen ne vidim rješenje, jednostavno je potrebna lokacija.
Mislim da ipak jesu, posto znam kako mi je bilo pre 17. Bas cu pogledati kod supruge koja je jos uvek na 16.6 pa cu uporediti.Nisu ništa izmenili, samo su sada razdvojili i pojasnili u podesavanjima, to je isto ponašanje widgeta kao sto je bilo i u 16ici
Koji tel?Baterija nikad bolja na 17ci
14pmKoji tel?
Tvoj savet je instalirati 17icu odmah? IP 14 ProMogu da potvrdim. Bar jedno 15-20% bolja.
Posteri rade tek kad odem u iMessage, pa kliknem na kontakt, pa update contact details. Inače glupost, valjda treba po defaultu da prihvata to.
To sam i ja pokušao, pa onda vratio ime koje ja želim. Negdje proradi, negdje ne.Mogu da potvrdim. Bar jedno 15-20% bolja.
Posteri rade tek kad odem u iMessage, pa kliknem na kontakt, pa update contact details. Inače glupost, valjda treba po defaultu da prihvata to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari