Šta je novo?

iOS 17

Niko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?

• Like
Reagovanja: iOS
Niko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
Pretpostavljam da niko ne odgovara jer ne znaju o čemu tačno pričaš. Ja nikakvih problema sa tihim notifikacijama nisam imao ni na 16, ni sada na 17.
Aplikacija poštanske ne radi .
Meni radi, baš sam danas plaćao nešto.

I na temi ip12 i 14 pricamo kako moramo da skinemo melodije kako bi se glasno cule, utuljene su na ios 16. Imam oko sebe i 12 i 13 i 14 i svuda se jedva cuje zvuk maila, vibera, zakljucavanja telefona. Pun je net toga, super ako tebi radi ok, ali meni od 12ice na ovamo evo ne radi

Žena i ja smo napravili postere. Ja nju kad zovem njoj izlazi moj, a ja vidim samo njenu malu sliku u u uglu na sivoj pozadini. Isto je i kad ona mene zove. Inače svo vreme od kad imamo iphone koristimo samo iMessage
Mi u kancelariji imamo isti problem. Nikom ne radi u 2 smera. Pokusali smo sve sta je pisano u ovoj temi i na redditu ali nista nije pomoglo.

Ja sam primetio da mi ekran menja boju, iphone 12.
Dakle drzim dark mode i nocu u mraku u porukama gde je crna pozadina, na trenutke se posvetli.
Po ivicama se pojavljuje neka svetlija crna boja sa primesama zelene

Znam da su ljudi ranije pisali o screen flickering ali ovo je kao neka promena boje koja traje par sekundi.

I ja sam bivša mts banka ,radio sam factory reset I aplikacija me radi . SwiftKey mi radi usporeno malo tako da sam prešao na fabričku tastaturu . Posteri kod mene i druga rade .

I kod mene face poster radi samo u jednom smijeru 😏

Kod mene proradilo nakon intenzivne razmene poruka i poziva, što mi je normalno korišćenje sa tim kontaktima.

Pozdrav ljudi.

Ranije na 16.6 je weather widget na home screen i na lock screen mogao da radi i kada je selektovano koriscenje lokacije WHILE USING THE APP ONLY. Sada kada je ta opcija ukljucena widget na home screen i na lock screen ne prikazuje vreme, dok se ne ukljuci WHILE USING THE APP OR WIDGETS. Ima li nekog resenja za ovo?

Prilozi

• IMG_3237.jpg
    IMG_3237.jpg
    118.8 KB · Pregleda: 52
  • IMG_3236.jpg
    IMG_3236.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 52
  • IMG_3238.PNG
    IMG_3238.PNG
    375.4 KB · Pregleda: 52
Pozdrav ljudi.

Ranije na 16.6 je weather widget na home screen i na lock screen mogao da radi i kada je selektovano koriscenje lokacije WHILE USING THE APP ONLY. Sada kada je ta opcija ukljucena widget na home screen i na lock screen ne prikazuje vreme, dok se ne ukljuci WHILE USING THE APP OR WIDGETS. Ima li nekog resenja za ovo?
Na home screen, zadržiš widget i izabereš ručno unesenu lokaciju ispod my location. Za lock screen ne vidim rješenje, jednostavno je potrebna lokacija.

Na home screen, zadržiš widget i izabereš ručno unesenu lokaciju ispod my location. Za lock screen ne vidim rješenje, jednostavno je potrebna lokacija.
Da to znam za tu opciju, nego ranije je moglo da radi i sa opcijom kada je ukljuceno koriscenje lokacije samo u aplikaciji dok sada nece.

Nisu ništa izmenili, samo su sada razdvojili i pojasnili u podesavanjima, to je isto ponašanje widgeta kao sto je bilo i u 16ici

Mogu da potvrdim. Bar jedno 15-20% bolja.

Posteri rade tek kad odem u iMessage, pa kliknem na kontakt, pa update contact details. Inače glupost, valjda treba po defaultu da prihvata to.

Mogu da potvrdim. Bar jedno 15-20% bolja.

Posteri rade tek kad odem u iMessage, pa kliknem na kontakt, pa update contact details. Inače glupost, valjda treba po defaultu da prihvata to.
To sam i ja pokušao, pa onda vratio ime koje ja želim. Negdje proradi, negdje ne.

Digao i ja na 17icu, za sad sve normalno radi. Ako vam je bitna info i za postere tokom poziva, meni rade bez problema. 14 Pro

Prvo pitanje: Da li ti posteri mogu da se isključe, da bude kao na iosu 16? I kako izgleda kad se zove android? I drugo, svi vi koji imate te probleme sa posterima, jel vam tako bilo i na beti?

Nazad
Vrh Dno