Šta je novo?

iOS 17

Par dana koristim ovaj 17, sve skoro radi bez problema.. ali tastatura (apple) je bagovita
svaki dan po par puta, ostane tastatura, a trbala bi da se minimizuje.. 13pm
Slicno i na SE 2020, beta 2 ova od sinoc. Doduse malo redje se javlja, i dalje ok, moze da se koristi.

Uvek je preporuka da se beta, pogotovo prva i početne developer beta verzije novog iOS-a, ne koriste na primarnim telefonima. Razumem radoznalost i da ljudi vole da probaju, ali bi bilo najbolje da to rade ako imaju još jedan telefon 😃

VoLTE и даље није у функцији и након нове бете. А1.

Najgore sto moze biti je "restore your iphone" :)

Meni licno, najbitnije da rade osnovne iphone aplikacije, a to obicno radi dobro..

Nadam se da prijavljujete te bagove, sto i ovde pisete, jer ako ne radite to, dzabe pisete i na forumu, jer Apple ne cita benchmark.

jel se zna tacno kad ce public beta ?

Verovatno uskoro, ako gledamo prethodne cikluse beta verzija.

Ko ima developer beta 2 verziju, jel moze proveriti broj verzije?
Ja sam instalirao DB1 i nisam sam update-ovao na DB2, osim ako telefon to nije sam uradio, sto sumnjam, ali ne vidim nijedan update (tj na DB2)

Znaci ipak je "sam" odradio update, posto imam istu verziju.

Nova beta 3 je dostupna za preuzimanje😜

Prilozi

• IMG_0192.png
    IMG_0192.png
    215 KB · Pregleda: 62
Aj javi utiske, jel ima nekih velikih bugova ?:)

Mnogo bolje nego beta 2 po mom mišljenju! Imao sam problem sa instagramom, ali sam ga samo izbrisao i ponovo instalirao i sad sve super šljaka!

Mnogo bolje nego beta 2 po mom mišljenju! Imao sam problem sa instagramom, ali sam ga samo izbrisao i ponovo instalirao i sad sve super šljaka!
Slazem se i bag sa tastaturom koji je bio bas veliki je konacno ispravljen. Za beta verziju sasvim korektno.Dosta tu zavisi i od developera aplikacija koji sporo ili nikako(domace aplikacije) ne isprate promene koja novija verzija softvera donosi.

SE 2020, jos je rano za utiske, ali evo 24h od installa proslo, deluje da baterija drzi bolje malo nego pre.

Okreni obrni, sve zavisi od developera, racunam da ce skoro pa svi bitniji developeri (npr telegram) imati do kraja avgusta spremne verzije. Na tg i dalje prisutan bag sa tastaturom

Ma nema razloga da stavljam betu, za 2 meseca dolazi stable, omatorilo se :)

Izasla public beta

Prilozi

• IMG_0275.png
    IMG_0275.png
    332.8 KB · Pregleda: 31
Ček jel na ios 17 ovaj standy jel to znaci da je ekran upaljen sve vreme dok je na punjaču i horizontali? Kao allways on?

instlirao 17 betu, i kad ga stavim ovako on se upali ali se ekran ugasi posle 30 sec.. pa ne kapiram bas sustinu :D

Nije always on, možeš u svakom trenutnu da kucneš o sto i telefon će se upaliti, ista fora kao na Apple Watch-u

Да ли раде банковне апликације на бети? За ОТП, конкретно.

Meni radi najnormalnije i OTP i Raiffeisen

Jesu popravili VoLTE na A1? Ima li tastatura i dalje delay ponekad?

Vrh Dno