Šta je novo?

iOS 17

Da li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Dosadio mi iskreno android
Pa hocu da probam.

Ovo je moja potrošnja baterije u stand by od 3h noćas kad sam ga skinula sa punjača. Ip13. Eto, pojma nemam, da ne ispadne da lažem al kod mene je uvek sve obrnuto nego kod vas.
Nije ovo relevantno, okaci ss kad ti baterija prenoci sa 50% . Meni skida 3% ovaj up, prosli je 2%, ali svakako mi ovaj daleko bolje izvlaci sot bez obzira na stand by, i manje se zagreva tel. Ali generalno radom nisam zadovoljan, radio je najbolje na 17.0.1 bar meni.
Pa hocu da probam.
A sta znaci heavy Android user? Sta to android heeavy moze sto ip ne moze? Bolje definisi sta tacno hoces da przis pa da ti kazemo.

Nije ovo relevantno, okaci ss kad ti baterija prenoci sa 50% . Meni skida 3% ovaj up, prosli je 2%, ali svakako mi ovaj daleko bolje izvlaci sot bez obzira na stand by, i manje se zagreva tel. Ali generalno radom nisam zadovoljan, radio je najbolje na 17.0.1 bar meni.
Moguće, večeras ću da ga ostavim bez punjača ali subjektivni osećaj mi je da fino traje baterija tokom dana.

Ikreno, mislim da nećeš pogrešiti ni sa jednim. Ja sad imam običan 15, a imao sam i 14 pro. Ako sam dobro video 15 pro max ima samo jači zum od pro modela, a uzmi i u obzir da je 14 pro max dosta teži i od 15 pro i od 15 pro max. Meni je lično to dosta smetalo na 14 pro

Ja sam bio skeptičan oko prelaska na iOS, a ispalo je da sam se navikao na novi OS za par dana. Čak ne verujem da ću se vraćati na Android u skorije vreme.
Takođe. Ne vidim šta bih iz Android sveta kupio, ništa mi ne deluje kao vredan povratak nazad.

Pa hocu da probam.
Ja sam od skora bio korisnik androida. Moj dobri p30 pro posle 3 godine zamenih iPhoneom 😅 tezak je bio rastanak al naviko sam. Od Androida jedino Huawei priznajem, mozda bih se vratio androidu ako bi Huawei zasejao punim sjajem sa kirin čipovima kao nekad i gugl naravno.

A sta znaci heavy Android user? Sta to android heeavy moze sto ip ne moze? Bolje definisi sta tacno hoces da przis pa da ti kazemo.
3 sata instagram, 2 sata fejsbuka, 4 sata tiktoka i goooooomile (ovo sa O je moderno) dopisivanje na vacap.

To su hevi juzeri u 2023 godini.

Pa pitaj hevi juzere :)

3 sata dnevno za IG? 😯

Ja sam influenser,ja provodim 8.🤓🤣

Ali, ako se potrudiš kako treba - onda i pipaš i sve ostalo, a Instagram zaboraviš.

Jedno pitanje nevezano za ios 17, da li na iphone-u moze da se podesi posebno jacina zvuka za zvono a posebno za alarm? Tipa da za zvono namestim na 80% jacine a za alarm 40%?

I ja bi voleo da pojacam whatsapp i viber tiho se cuju kad stigne poruka na njima iako je ton zvona na 100% Iako smo svesni da iPhone dobija kasno neke stvari koje android ima godinama sta je tu je iPhone je to😅

Pa hocu da probam.
Ne postoji univerzalan back gesture, power button prekida poziv, nema settings prečice u dropdown, ako hoćeš da sortiraš instalirane aplikacije a-z moraš resetovati ceo home screen, whatsapp backup može da se prenese na iCloud (samo prilikom prvog paljenja) ali na primer viber ne, postotak baterije može biti samo u ikoni, nema limitovanja količine mobilnog interneta/ne resetuje se svakog meseca. Otprilike ovo mi za sada smeta, i naravno uz iphone, najbolje je imati i ostalo iz ekosistema - mac/macbook, apple watch,...

Ne postoji univerzalan back gesture, power button prekida poziv, nema settings prečice u dropdown, ako hoćeš da sortiraš instalirane aplikacije a-z moraš resetovati ceo home screen, whatsapp backup može da se prenese na iCloud (samo prilikom prvog paljenja) ali na primer viber ne, postotak baterije može biti samo u ikoni, nema limitovanja količine mobilnog interneta/ne resetuje se svakog meseca. Otprilike ovo mi za sada smeta, i naravno uz iphone, najbolje je imati i ostalo iz ekosistema - mac/macbook, apple watch,...
Power button za poziv moze da se menja
  1. Scroll down and tap on Accessibility.
  2. Tap on Touch under Physical and Motor.
  3. Scroll down and enable the Prevent Lock to End Call toggle.
  4. Voila! Attempting to lock your iPhone's screen during a call will no longer end it.

@iOS moze li mala pomoc? Hocu da uradim dfu restore. Da li je pametnije ici na set up as new, ili da backup vratim na svez ios. Ne znam da li taj backup moze sadrzati bilo sta sto ce okinuti opet na iste bagove koji mi se javljaju na 17ici. Svestan sam da ni svez up mozda ne promeni nista al nije mi tesko da probam...

Nazad
Vrh Dno