n.petrovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.12.2022
- Poena
- 105
Da li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Dosadio mi iskreno android
Pa hocu da probam.
Pa hocu da probam.
Nije ovo relevantno, okaci ss kad ti baterija prenoci sa 50% . Meni skida 3% ovaj up, prosli je 2%, ali svakako mi ovaj daleko bolje izvlaci sot bez obzira na stand by, i manje se zagreva tel. Ali generalno radom nisam zadovoljan, radio je najbolje na 17.0.1 bar meni.Ovo je moja potrošnja baterije u stand by od 3h noćas kad sam ga skinula sa punjača. Ip13. Eto, pojma nemam, da ne ispadne da lažem al kod mene je uvek sve obrnuto nego kod vas.
A sta znaci heavy Android user? Sta to android heeavy moze sto ip ne moze? Bolje definisi sta tacno hoces da przis pa da ti kazemo.Da li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Pa hocu da probam.
Što ne bi mogao? Ja sam do pre godinu dana koristio Android telefone, i sad sam na ajfonu, nikakvo epohalno navikavanje i tranziciju nisam osetioDa li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Pa hocu da probam.
Moguće, večeras ću da ga ostavim bez punjača ali subjektivni osećaj mi je da fino traje baterija tokom dana.Nije ovo relevantno, okaci ss kad ti baterija prenoci sa 50% . Meni skida 3% ovaj up, prosli je 2%, ali svakako mi ovaj daleko bolje izvlaci sot bez obzira na stand by, i manje se zagreva tel. Ali generalno radom nisam zadovoljan, radio je najbolje na 17.0.1 bar meni.
Da li vredi 15 pro, 15 pro max ili neka usteda za 14 pro max?Što ne bi mogao? Ja sam do pre godinu dana koristio Android telefone, i sad sam na ajfonu, nikakvo epohalno navikavanje i tranziciju nisam osetio
Ja sam bio skeptičan oko prelaska na iOS, a ispalo je da sam se navikao na novi OS za par dana. Čak ne verujem da ću se vraćati na Android u skorije vreme.Da li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Pa hocu da probam.
15 Pro bez razmisljanja ako prelazis sa Androida, neces pogresiti, sa ovim cenama se ne isplati uzimati 14 pro ili 14 pro max.Da li vredi 15 pro, 15 pro max ili neka usteda za 14 pro max?
Takođe. Ne vidim šta bih iz Android sveta kupio, ništa mi ne deluje kao vredan povratak nazad.Ja sam bio skeptičan oko prelaska na iOS, a ispalo je da sam se navikao na novi OS za par dana. Čak ne verujem da ću se vraćati na Android u skorije vreme.
Ja sam od skora bio korisnik androida. Moj dobri p30 pro posle 3 godine zamenih iPhoneom 😅 tezak je bio rastanak al naviko sam. Od Androida jedino Huawei priznajem, mozda bih se vratio androidu ako bi Huawei zasejao punim sjajem sa kirin čipovima kao nekad i gugl naravno.Da li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Pa hocu da probam.
3 sata instagram, 2 sata fejsbuka, 4 sata tiktoka i goooooomile (ovo sa O je moderno) dopisivanje na vacap.A sta znaci heavy Android user? Sta to android heeavy moze sto ip ne moze? Bolje definisi sta tacno hoces da przis pa da ti kazemo.
3 sata instagram, 2 sata fejsbuka, 4 sata tiktoka i goooooomile (ovo sa O je moderno) dopisivanje na vacap.
To su hevi juzeri u 2023 godini.
Trosio sam 10 sati dnevno u lolu i kanteru, nista bolje nije 😂Sta ima toliko vredno na instagramu da potrosis 3h? 😶
To je igrica, mogu to da razumem, al gledanje na Instagramu... 😐Trosio sam 10 sati dnevno u lolu i kanteru, nista bolje nije 😂
Ima ih i napolju, uzivo, itdIma dobrih riba na instagramu...
Satrće nas digitalni svetAl ne možeš da ih pipaš prstima kao na telefonu
Ne postoji univerzalan back gesture, power button prekida poziv, nema settings prečice u dropdown, ako hoćeš da sortiraš instalirane aplikacije a-z moraš resetovati ceo home screen, whatsapp backup može da se prenese na iCloud (samo prilikom prvog paljenja) ali na primer viber ne, postotak baterije može biti samo u ikoni, nema limitovanja količine mobilnog interneta/ne resetuje se svakog meseca. Otprilike ovo mi za sada smeta, i naravno uz iphone, najbolje je imati i ostalo iz ekosistema - mac/macbook, apple watch,...Da li kao heavy android user mogu da se naviknem na iphone?
Pa hocu da probam.
Power button za poziv moze da se menjaNe postoji univerzalan back gesture, power button prekida poziv, nema settings prečice u dropdown, ako hoćeš da sortiraš instalirane aplikacije a-z moraš resetovati ceo home screen, whatsapp backup može da se prenese na iCloud (samo prilikom prvog paljenja) ali na primer viber ne, postotak baterije može biti samo u ikoni, nema limitovanja količine mobilnog interneta/ne resetuje se svakog meseca. Otprilike ovo mi za sada smeta, i naravno uz iphone, najbolje je imati i ostalo iz ekosistema - mac/macbook, apple watch,...
Ne ulazeći u to šta kome ne odgovara, ovo i "iOS je dosadan sistem" su mi dve najveće besmislice koje sam čuoi naravno uz iphone, najbolje je imati i ostalo iz ekosistema - mac/macbook, apple watch,...
U smislu iskorišćavanja svih funkcija uređaja, pretežno sam mislio na airdrop, sinhronizacijuNe ulazeći u to šta kome ne odgovara, ovo i "iOS je dosadan sistem" su mi dve najveće besmislice koje sam čuo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari