Nista, sledeci put kada budem krenuo u voznju bajsom od 80+ km-a, i kada hocu da pogledam preciznu vremensku prognozu i ako hocu da saznam da li ceme uhvatiti neki kijamet 50 kilometara od kuce, da se vratim ipak kuci da pogledam na desktopu vremensku prognozu?
Pricamo o mobilnim telefonima pobogu...
Ajao ti homescreen zoves desktop pa sam mislio da si se nesto prebacio te mi bilo cudno, gledam sta ovaj prica, kakav crni desktop, cela poenta je da gledam prognozu preko telefona kad sam van kuceOvo se *****avaš ili ozbiljno? O telefonu se i govori, ajd još jednom pročitaj, pa malo razmisli.
Bila je ta tema vec na forumu, naravno da svakim apdejtom dobijes nove funkcije i mogucnosti. Ne slazem se da ne treba azurirati iako nekad nisam bio tog misljenja.Proizvodjacu ide u korist da sa svakim update-om baterija bude slabija i slabija, sto uglavnom na kraju navede na novu kupovinu telefona.
A staro pravilo je drzati telefona na sistemu sa kojim je izbacen i ne raditi update, bilo iOS bilo Android.
Ne raditi update ni telefona ni aplikacija. Update u vise slucaja poremeti sve, nego sto poboljsa.
Evo ja iskljucio ad guard i viber ne koci vise…Meni na 13 Pro Max je takodje slabija. Moze biti razlog sto sam bas sad nekad, kad sam instalirao 16.3, instalirao i Luna bloker pa mozda zato pojacana potrosnja.
Po meni je to bas, bas, mac sa dve ostrice. Mislim da je dosta tih percipiranih mana novog softvera psiholosk, a ne realnoi, a da novi featurei i ono sto se dobija azuriranjem vredi vise nego pola sata sota vise dnevno.Proizvodjacu ide u korist da sa svakim update-om baterija bude slabija i slabija, sto uglavnom na kraju navede na novu kupovinu telefona.
A staro pravilo je drzati telefona na sistemu sa kojim je izbacen i ne raditi update, bilo iOS bilo Android.
Ne raditi update ni telefona ni aplikacija. Update u vise slucaja poremeti sve, nego sto poboljsa.
A evo ja sam na iOS jer dobijam update odmah i ne kasni kao na Androidima osim Pixel. Meni cela koncepcija da plaćaš za podršku, a onda to ne koristiš nema smisla.Proizvodjacu ide u korist da sa svakim update-om baterija bude slabija i slabija, sto uglavnom na kraju navede na novu kupovinu telefona.
Bukvalno. Da mi je svejedno kakvu podrsku ima telefon, a da baterija moze da se menja (i zapravo nabavi u aftersales podrsci) - bio bih na Samsungu S5 i dalje.A evo ja sam na iOS jer dobijam update odmah i ne kasni kao na Androidima osim Pixel. Meni cela koncepcija da plaćaš za podršku, a onda to ne koristiš nema smisla.
U kom ti veku živiš😂Proizvodjacu ide u korist da sa svakim update-om baterija bude slabija i slabija, sto uglavnom na kraju navede na novu kupovinu telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari