Šta je novo?

iOS 16

Baguje li vam YT?

16.3 na iP 13P i par puta tokom dana kada kliknem na video, krene samo zvuk, slike nigde.

Meni radi normalno, update aplikacije ako nisi.

Takođe sve normalno

Prijavljuju ljudi da posle update-a ne radi Google photos i Amazon aplikacija, malo sacekajte sa update-om.

Meni je baterija preko noci svukla 4%, na .3 nije nista skidala. Al aj da mu da mu damo 48h

Kod mene radi normalno, 13 pro.

Kod mene neće na 13pm

Jedno pitanje- da pravim nalog u USA ili kod nas posto ima mogucnost?

Desilo mi se dva puta u roku od 2 dana da mi zvoni telefon(prvi put kontakt iz imenika, drugi put random broj), i sagovornici tvrde da sam ih ja pozvao. Prvi put sam spavao, telefon je bio u mirovanju, drugi put sam koristio telefon. Da li može biti do mreže? Koristim dual sim, A1 obe kartice(fizička + eSim).

^ uradio, radi. Hvala za info

4G i Instagram jedu bateriju… Da l’ je update ili uopsteno, nisam siguran..

Poslednjih dana mi se desava da mi zvoni telefon ja se javim uredno zavrsim razgovor, spustim telefon posle 10 min vidim da me neko zove al telefon ne zvoni uopste.. pa onda sledeci poziv zvoni urendo...
Jel se desva jos nekom ?:D

Jedno blic brzo pitanjce
Zasto nmg na iphone da gledam sk4 uzivo probao na 4 sajta i ne moze dok na androidu na sva 4 radi? Kako da resim to? Hvalaaa

imam jedno pitanje. Da li Siri pomaze u trajanju baterije i gde? TIpa da li ima naucene paterne rada pa time stedi energiju? Pitam ovo zato sto sam pogasio Siri apsoluitno kroz sve aplikacije pojedinacno jer je ne koristim nikada, takodje i u lokacijama sam pogasio sve sem prognoze i mapa jer nista drugo ne koristim. Ili najbolje da skratim sta mora da radi u opcijama da bi sot bio najveci. Background sam iskljucio skroz takodje...

mislim da treba da iskljucis sve. onda ces imati najveci sot

Nazad
Vrh Dno