Šta je novo?

iOS 16

^ naravno, nemas razloga da to ne uradis.

Zanimljivo da ne spominju da li su rešili display flickering na low brightness…

NOKIA prop'o :D

Updateovah juče iphone 13 sa ios 16 na 16.0.3 i od tad mi je disableovana apple id, icloud opcija, čim uđem u settings. Zna li neko šta je problem?

Takođe sam primetio da ne mogu da promenim passcode, jer nema opcije face id & passcode?!

Uloguješ se opet?

Kako? Nisam koristio iOS pre ovoga, pa ne zameri. Gasio sam i palio fon, jer ne znam postoji li restart opcija, ali i dalje je isto.

Opcija gde je apple id, icloud, media & purchases je kompletno disableovana, znači nemoguće je ući u tu opciju.

Jel na 16.0.3 procenat baterije piše samo broj ali se ikonica ne menja, odnosno ne smanjuje?

Vezano za iCloud, na koju bese foru se uzima kod nas? Da li prolaze nase kartice? Nalog mi je ja mislim na nas, srpski region.

Naravno da radi sve sa nasim karticama.Samo je uvezi i trosi ;)

Izasla 16.1 beta 5... Kod instalacije, ako vam se dugo ne pali ekran sa jabukom, samo forsirajte ukljucivanje i proradice... Ne vidim neke promene...

Gde se na 16.0.3 vide aplikacije u app store-u koje treba da se apdejtuju? Na 15.7 je bilo kad se uđe u App store pa na sliku gore desno i tu se vidi koje su spremne za update. Sad tu nema ništa, pa ne znam jel su pomerili negde

Gde se na 16.0.3 vide aplikacije u app store-u koje treba da se apdejtuju? Na 15.7 je bilo kad se uđe u App store pa na sliku gore desno i tu se vidi koje su spremne za update. Sad tu nema ništa, pa ne znam jel su pomerili negde
Samo prevuci odozgo nadole kada si u tom meniju

Jesam, ali mi se ne pojavljuje ništa. Juče sam digao 16.0.3 videću za koji dan

Ne radi ad blocker na Apple Store... Imaju problema sa tim, desava se da crn ekran, moja pretposavka je da ponovo nesto rade sa sistemom reklama u okviru Apple Store... svakako su poceli da testiraju video oglase...

Au ljudi al mi je ios 16 uništio iphone 11. Sad dok ovo pišem za svaku reč mi je zamrzavala tastatura. Bateija se prepolovila, sitnih bagova stotoinu... Bruka. Tačno su rešili da ga unište nakon treće godine.

Au ljudi al mi je ios 16 uništio iphone 11. Sad dok ovo pišem za svaku reč mi je zamrzavala tastatura. Bateija se prepolovila, sitnih bagova stotoinu... Bruka. Tačno su rešili da ga unište nakon treće godine.
Jesi probao factory reset? Ako nisi probaj možda se od nadogradnje malo ubio softer.

Kod mene radi perfekt. Ne znam da li je do Vibera ali kada dobijem notifikaciju i prikaze mi sadrzaj poruke na lock screen i kada stisnem na poruku nece da otvori viber vec moram da izvrsim otkljucavanje pa onda tek da odem do vibera. Telegram mi prikazuje kao 8 ne procitanih poruka a kada udjem u app nema nista da je neprocitano. Ovo ostalo sljaka full

Da ih nisi pljuvao toliko sad bi ti lepo radilo. Zaboravio si da sve prate...

Odradi hard reset ako imaš probleme i podesi aplikacije i sistem iz početka.

Da ih nisi pljuvao toliko sad bi ti lepo radilo. Zaboravio si da sve prate...
Eh sad, pljuvao sam ga za šta treba da ga pljujem. Ali hvalio sam ga možda i više. Za ono za šta treba :)
Odradi hard reset ako imaš probleme i podesi aplikacije i sistem iz početka.
Mislio sam to da uradim, ali odustao sam kad sam shvatio šta sve imam u telefonu i da bih sigurno nešto izgubio. Sad ču da uradim update na 16.03 pa da vidimo.

Da li neko zna kako funkcioniše opcija koja mi se od skoro pojavljuje kad gasim fon? A to je da mi prilikom gašenja piše da je telefon moguće pronaći preko find my phone i nakon što se ugasi. Kako?

Jel uključujete vi Night shift i True tone u podešavanjima?

Nazad
Vrh Dno